15.12.13
19:05
Ходя 3 пъти в седмицата на фитнес , правя редовно коремни преси и ги редувам и с други упражнения за корем , но няма ефект. Висока съм 170 , 50 кг , проблема ми е единствено стомаха , не може да се стегне.
Можете ли да ми кажете някакъв хранителен режим ? Коя диета е по - добра според вас НВД или 90 дневната за решение на този проблем ?
15.12.13
20:13
Корем не се прави с коремни преси, а с хранителен режим. Аз лично не съм привърженик на 90 дневната диета, да го кажем така, за да не кажа нещо по-остро.
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 15.12.13 20:14.
Ами стомаха би могла да го стегне чрез т.нар 90 дневна диета :D Последно корем или стомах искаш да стегнеш , защото от едното до другото , разликата е същата като от земята до луната.
15.12.13
22:39
* корем , съжалявам , моя грешка :Д
16.12.13
00:43
Стяга ми се стомаха,само като чуя за тази 90 дневна диета ,даже не стомаха ами направо сърцето ми се стяга. :D
казано от Adriana Dacheva на 15.12.13, 20:13:
Корем не се прави с коремни преси, а с хранителен режим.
Не знам как точно хранителния режим ще стегне корема. На 170 см и 50 кг малко ме съмнява да има за чистене, така че проблема според мен е решим с тренировки (които съвсем не са само коремни преси). ;)
16.12.13
23:14
Ако под стягане разбираме редуциране на мазнини - да, това ще стане с хранителен режим. Ако разбираме отпусната кожа в следствие на гладуване,която трябва да се стегне- да, това ще стане с тренировки. Като гледам момичето изобщо не е описало какъв точно е случаят, да не говорим, че не прави разлика между стомах и корем, а в случая ми се струва, че се дребнавиш излишно:)
П.С познавам много хора 170 50 кг, които имат мазнини в дадена област. Така че тези килограми на тоя ръст не значат нищо.
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 16.12.13 23:15.
Като не е описала случая както трябва какъв смисъл има изобщо от конкретни съвети? В момемта те са точно толкова неадекватни, колкото и нейното обяснение. ;)
18.12.13
17:54
От съвети смисъл има винаги, затова сме тук:) Тя не е описала случая, но самата тя си знае какъв е и знае кой от съветите би й свършил работа за конкретния случай или най-малкото може да прецени кое да пробва и кое не. Мисля, че е излишно повече да се обесняваме, светли празници:)
Най-вероятно ходенето ти на фитнес е по-скоро ходене до фитнеса, опиши си тренировките по-подробно, по-вероятно е там да грешиш. Има много хора, които са си “стегнали корема” и без хранителен режим. ;)
Мнението беше редактирано от Kirilov на 19.12.13 10:29.
21.12.13
16:54
3 серии по 20 повторения коремни преси и едни комбинирани упражнения - http://vbox7.com/play:9a5c284ac5
02.01.14
11:37
Преди превех корем всеки ден стигах до над 1000 повторения с различни упражнения и серии. Според мен е най-добре да се прави веднъж седмично ,но доста тежко,за да има резултати. Наблегни и на кардиото и пии повече вода.