При тренировка /дупе/

27.12.13
21:13

По време на тренировка, когато тренирам дупе, винаги усещам много повече напрежение отдясно, а вляво супер малко. Нормално ли е? Една приятелка ми каза, че вероятно едната част ми е по-развита и по-силна от другата. Вие какво мислите?

По-вероятно е да има някакъв мускулен дисбаланс.

27.12.13
22:08

Или пък мобилността да ти е различна от двете страни и да кривиш техниката.

27.12.13
22:25

Ами, няколко пъти съм забелязвала при клек , че опората ми е десния крак и понякога като ми стане по-тежко и трудно и кривя леко точно към него. Ще започна да клякам с лице към огледалото , за да се виждам какви ги върша.

Ако има инструктор в залата може да го попиташ за правилното изпълнение да упражненията, защото може да правиш съвсем незначителна грешка и от нея да идва тази болка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1