03.01.14
12:36
През края на 2012 и началото на 2013 година си поставих една задача, която тогава ми изглеждаше почти недостижима, а сега ми се струва сякъш чаках твърде дълго, за да я започна. Така де на 21 години тежах 120 кг. без за това да има здравословна причина, което сега смятам за изключително недопостимо, та дори и ненормално. И така започнах да чета тук-там, харесах си зала и започнах бавно и постепенно да тренирам. В залата срещнах приятели, но най-вече срещнах човека, който ме направи по-силна и борбена. Това беше моя инструктор. Той ми помогна да се науча да обичам спорта и да уважавам себе си, защото именно това бе пътя към успеха. В края на 2013 година успях да постигна най-трудното. За една година свалих 55 килограма. Знам, че има още много какво да се желае и именно това е новата ми мисия за 2014 година.
Реших да си започна дневник тук, защото мисля, че бих могла ако не да помогна на някой, то поне да покажа, че максимата “Няма невъзможни неща” е съвсем истинска!
03.01.14
13:44
Разликата ти е просто .... адски мотивиращо ! И то постигнато с много труд и пот, евала ! Хората наистина имат нужда да виждат такива неща, а мисля, че твоят дневник ще бъде мотивиращ за адски много хора, които имат нужда от стимул и да видят, че не всичко е маркетинг, а наистина е постижимо, ако имат волята и постоянството:) С интерес ще следя дневника ти
БРАВОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03.01.14
15:52
Изумена съм , много малко хора имат волята да постигнат това , което ти си успяла . Поздравления с интерес ще следя дневника ти :)
05.01.14
10:32
Благодаря много на всички за коментарите. В интерес на истината, замислайки се сега повече беше нуждата и желанието да направя тази промяна от колко труда и потта. А и хората, които ми помогнаха по пътя към тази трансформация изиграха може би ключова роля.