04.01.14
15:18
Здравейте,днес си закупих някакъв полски протеин Prolactal 80.Той е безвкусен(необработен).Искам да попитам, нормално ли е да не се разбива лесно?Освен това ако сипя мляко до 300мл в шейкъра след разбиването се пълни с пяна- целият.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.01.14 16:06.
04.01.14
16:56
разтваря се много добре, просто пяната пречи
начинът е да сложиш много малко вода - на 20 грама протеин слагаш 50 грама вода или по-малко да стане на боза и след това ако искаш си го доразреждаш
04.01.14
17:24
А да питам,като цяло този Prolactal 80 добър ли е?
Все протеин .. организма ти не знае дали е BSN или Prolactal. Иначе, ако съдържа това, което твърдят че съдържа е ОК.
10.01.14
22:20
Каква е разликата на този протеин и някоя известна марка, като Оптимум Нутришън?
10.01.14
23:36
А каква е разликата между Пепсито, Кока колата и Дерби колата? Най-голямата разлика е маркетингът.
Аз съм стиснат и не си купувам марков протеин, защото 800 грама струват 50-60 лева. А същото количество протеин от храна обикновено струва по-малко и може да е много по-вкусно. Например 4 кила пилешки гърди - 40 лева. Сега някой ще ми каже, че протеинът ще се усвои по-бързо от гърдите ама ако държи на това да ползва аминокиселини.
казано от Angel Gyaurov на 10.01.14, 23:36:
А каква е разликата между Пепсито, Кока колата и Дерби колата? Най-голямата разлика е маркетингът.
Аз съм стиснат и не си купувам марков протеин, защото 800 грама струват 50-60 лева. А същото количество протеин от храна обикновено струва по-малко и може да е много по-вкусно. Например 4 кила пилешки гърди - 40 лева. Сега някой ще ми каже, че протеинът ще се усвои по-бързо от гърдите ама ако държи на това да ползва аминокиселини.
ДА няма разлика и между Мерцедес и Рено нали (makeup)
Теодор Дянков - суровина, екстри, цена, качество.
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 11.01.14 02:08.
11.01.14
10:45
Ох ох хубав пример даде с Мерц и Рено. Двете фирми си партнират и Рено правят двигатели за малките мерцедеси. Тук има информация, ако не ми вярваш. Поглеждайки върха на правенето на двигатели, Формула 1, пак Рено късат и хвърлят. Последните 4 години отбор с техен двигател печели шампионата. И не на последно място един меган с двулитров двигател къса на вървеж една це класа с двулитров двигател и е по-евтин :)
Айде сега да не си говорим повече за коли, защото примерът е напълно неадекватен. Можеш да ми обясниш разликата между протеините или пепси/кола.
Между другото знаеш ли какво е пролактал? Пил ли си?
казано от Angel Gyaurov на 11.01.14, 10:45:
Ох ох хубав пример даде с Мерц и Рено. Двете фирми си партнират и Рено правят двигатели за малките мерцедеси. Тук има информация, ако не ми вярваш. Поглеждайки върха на правенето на двигатели, Формула 1, пак Рено късат и хвърлят. Последните 4 години отбор с техен двигател печели шампионата. И не на последно място един меган с двулитров двигател къса на вървеж една це класа с двулитров двигател и е по-евтин :)
Айде сега да не си говорим повече за коли, защото примерът е напълно неадекватен. Можеш да ми обясниш разликата между протеините или пепси/кола.
Между другото знаеш ли какво е пролактал? Пил ли си?
Пич карай си Рено, пий си Дерби кола с уиски Савой, носи си дрехи Абидас, купувай си сирене и кашкавал с растителни мазнини (от онези по 3лв за кг), пий добавки Нутрим и всичко от този клас щом за теб са еднакви и няма значение.
Незнам какво е пък и не ми е интересно да ти кажа :)
12.01.14
11:09
Виждам, че не знаеш. И въпреки, че с тия пожелания не си добронамерен, ще ти кажа. Пролакталът е протеин, който се продава като суровина, в чували по 20 килограма. Различни фирми го използват в техните продукти и го продават на пичове като теб в пластмасови кутии, с големи шарени надписи.
Следващия път като нямаш какво състоятелно или забавно да кажеш по-хубаво си замълчи.
Малко трудно да ми го продадът на мен, ама щом го казваш значи приемаме, че е така :)
Аз не ти мисля лошото грешно си ме разбрал !
Прочетох за фирмата все пак, нищо интересно.
12.01.14
12:07
Ако за 800 гр даваш 50 лева ,тогава по-добре мини на сьомга,ще ти излезе по-евтино :D