Гинекомастия ли е това ( снимки )

03.01.14
21:36

Здравейте, в момента съм на 25 г., когато бях по-малък и по-слаб, гърдите ми или по - скоро зърната ми не изпъкваха както сега през тениската и да изглеждат ужасно гадно, след като започнах да се занимавам с фитнес по-сериозно и натрупах маса, колкото повече тренировки правя за гърди, толкова повече се уголемяват тези зърна, имам чувството, че мускула избутва това твърдо топче с гинекомастия и то става все по - голямо, на снимките реално не се вижда и без тениска не изглежда толкова зле, дори повечето, ще кажат “Луд ли си нищо ти няма”, но с тениска нещата са извън контрол и другото което е, когато е топло се отпускат и стават адски големи, като е студено настръхват свиват се и се прибират навътре, тогава през тениската си личат едни хубави гърди... ето и снимки ( пак казвам не се добива кой знае каква представа от снимките ). Мисля да посетя доктор тези дни, да ми препоръчате във ВАРНА нещо? Някой от тук, ако се е оперирал във Варна, да ме насочи към специалист ?

04.01.14
02:17

Може да е мазнна. Виж баща си и дядо си техните как са развити и ще добиеш представа. В много случеи е мазнина. Но все пак иди си при лияния да ти даде съвет ако те притесняват нали за това плщаш данъци.

04.01.14
08:47

не ми се вярва да е мазнина, не съм чак толкова мазен, даже почти не, баща ми е наред, от друга страна вуйчо ми е така...

04.01.14
10:53

Посети специалист, няма смисъл да питаш тук. И не се плаши чак толкова, няма умрял от гинекомастия.

04.01.14
13:18

Зная, че не се умира, но нали се сещаш като сложа тениска и колко е депресиращо и подтискащо...даже веднъж ме питаха, закво са ти така гърдите и ми стана много кофти, та за това питам за мнение и за специалист.

04.01.14
14:41

Като гледам, мисля че не е или е много малко, пробвай на пипане около зърното сланината ако е като на топчета значи е гинекомастия.

04.01.14
14:47

Мда, усещат се малки топченца, но не са много, то не е чак толкова фрапантно, ама поне няма да ми е сложна операцията и няма да имам нужда от липосукция

05.01.14
00:38

Отиди на специалист, не сме лекари .. ако това те успокоява аз преди 1,2 години имах като бучки в гърдите, но с времето се махнаха и сега ги няма. Зърната ми бяха така като твоите, леко изпъкнали, сега пак са малко, но не се забелязва под тениска. Аз не отидох на лекар и ми мина, но ти все пак отиди, нищо няма да ти коства. Дано да е най-обикновенно мастно образувание : )!

06.01.14
15:05

Гинекомастията може да изчезне с времето(към края на пубертета).

06.01.14
16:55

Брех, значи още ме тресе пубертета :D :D :D

06.01.14
19:21

Ако ходиш на лекар би ли споделил ,дали е гинекомастия и какво ти е казал лекаря,че може би и аз съм така ...Честно казано не знам дали са мазнини или от пубертета ,но искам все пак да знам :) :)

06.01.14
22:56

Ще споделя всичко, утре ще ми пускат изследвания 4 хормона, кръв и още нещо беше.

17.01.14
23:43

Хормоните са перфектни...сега остана да отида при хирурга да видим какво ще каже

AG

18.01.14
10:57

Споко пич. И мен са ме питали защо са ми така гърдите. Някои екземпляри си мислят, че като не изглеждаш точно като тях, ти има нещо.

19.01.14
19:35

казано от Angel Gyaurov на 18.01.14, 10:57:

Споко пич. И мен са ме питали защо са ми така гърдите. Някои екземпляри си мислят, че като не изглеждаш точно като тях, ти има нещо.

Е, братле като гледам на снимките си перфектен, ти за какво се оплакваш не разбирам :)))

AG

19.01.14
20:13

не се оплаквам - казвам ти че винаги ще се намери някой нещо да не ти хареса

даже независимо колко зле е той...

21.01.14
18:00

Братлета, днеска се върнах от хирург и ехография и на двамата лекари мнението е, че нищо ми няма, просто структурата и гръдния ми кош били такива...нищо не може да се направи, освен козметична операция, която не минава през здравна каса, тоест гадна работа...на ехографа се вижда чист мускул без грам мазнина и нз какво да правя видимо зърната са пухкави, а на изследванията показва друго....хахххххххх

21.01.14
18:02

Видимо трябва да тренираш, да си намалиш % подкожни мазнини и ще си добре.
Пък ако те мързи, и не можеш да изпълниш горното, събирай пари за операция :D

21.01.14
19:49

Мисля да пия Л карнитин и да бягам редовно та да видим ефекта...

23.01.14
01:13

казано от Madboy на 21.01.14, 18:02:

Видимо трябва да тренираш, да си намалиш % подкожни мазнини и ще си добре.
Пък ако те мързи, и не можеш да изпълниш горното, събирай пари за операция :D

+1

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1