Kreatin+MassGain

06.11.05
23:33

Здравейте.
Някой ще ми каже ли някакъф ефективен цикъл за приемане на тези две добавки....
Аз вече почнах да приемам креатина 5грама преди и 5 след мисля да пропусна зареждащата .... но незнам кога да го пия този гайнер.!?
И също искам някакво мнение за този креатин на JC в момента сам с него... и мислите ли че ще има ефект  :oops:

07.11.05
07:32

Добре дошъл във форума!

Смятам, че 10 гр. креатин са ти малко множко, но това ти си го преценяваш (все пак зависи от теглото и стажа ти).
Гейнера го пий след тренировка и евентуално сутрин на гладно. :wink:
До преди няколко месеца на “Пиротска” продаваха креатини на Биотех и Биофит на напълно разумни цени, така че ако има взимай смело от тях и остави това JC.

По-здрави!

07.11.05
08:30

Дам на Биотех креатина е 500г. - 36лв.
Няма втори такъв.

07.11.05
09:23

Пробвай на P&B Labs. креатина.Ползвам го в момента,и мога да кажа че е много добър.30лв за 500 гр.

SE

07.11.05
11:53

[quote author=“BabaVanga”]Дам на Биотех креатина е 500г. - 36лв.
Няма втори такъв.

защо добър ли е ?

07.11.05
13:54

JC за мен не струват  :?

07.11.05
21:08

[quote author=“SeLeCt”][quote author=“BabaVanga”]Дам на Биотех креатина е 500г. - 36лв.
Няма втори такъв.

защо добър ли е ?

Ами аз лично не съм го пробвал на все пак Биотех е американска фирма и трябва да е добър.
Освен това е много евтин.

SE

07.11.05
21:27

ми и на Jk е яко ефтин за ефект още не мога да кажа пия го вече 1 ден

цената му е 29 лв 500 гр

07.11.05
22:38

въхх ми аз мисля да си купя на Оптимум Нутришън 300г - 33 лв. Той добър ли е ?

SE

07.11.05
23:16

казват че бил най добрия !

Да. Добър е определено!

08.11.05
00:34

Аз от днес почнах с Super Mass и го взимам само след тренировка (100гр.) понеже ако го разделиш на две дози няма смисал стават 24гр. въглехидрати и 12 протеин. ;) а от другата седмица ще си взема 500гр. креатин на P&B Labs за 29лв.

08.11.05
09:11

[quote author=“SeLeCt”]ми и на Jk е яко ефтин за ефект още не мога да кажа пия го вече 1 ден

цената му е 29 лв 500 гр

на JK креатина първо, че е български второ говорят какво ли не за тая фирма особено за креатина.
Казват, че имало бионабол в креатина.
Така че...
No comment.

SE

08.11.05
12:05

гледай ся аз ако ти кажа примерно че в  продуктите на Univesal
има тестостерон и отам  се обади някой неук и потфърди казаното ще повярваш ли .Лично аз няма да повярвам щото се пишат какви ли не глупости .А това че е Бг фирма не значи че не може да пройзвеждат качествени добавки и мога да ти кажа че Амино Монстер на Jk са 3 пъти по яки от тия на Universal !

08.11.05
19:56

Първо ти можеш да ми кажеш много неща.
Второ за това, че в креатина на JK има бионабол са го казали много хора тук във форума и какво ли още не.Не са двама или трима.
Аз не казвам, че това е истина, казвам какво се говори.
Трето българските фирми сигурно са добри, но американските са лидери в производството на добавки.
Аз например си бях взел Junior на Нутрим.
Вкуса ми беше...Нема да го коментирам.
Сега си взех Muscle Juice на Ultimate Nutrition.Казвам ти има невероятен вкус.Т’ва млякото с какао пасти да яде пред тоя гейнър.
За ефекта върху възстановяване все още не мога да кажа нищо, тъй като отскоро го пия, но съм сигурен, че ще кача много.
Освен това Muscle Juice е малко по-скъп от българските гейнъри.Разликата е малка.
А сега в SNC има и промоция и излиза много евтин.

SE

08.11.05
20:08

кфи пари е тоя гейнер и ако знаеш съдаржането какво е
протейни колко
въг колко
липиди колко
че искам да си взимам някаф

А тоя гейнер яко реклами му гледам по списанията

09.11.05
10:20

Ми по принцип
белтъчно съдържание - към 22%
въглехидрати - към 71%
мазнини - 7%

Една доза я пишат 250гр., но аз мисля, че 150гр. са предостатъчно.
Ако съм тренирал по-тежко взимам малко повече.
Лъжицата е много голяма - 62гр.
Най на далавера е ако си вземеш 4.75кг. от SNC за 70лв.
Това стига за 2 месеца.На месец по 35лв. - нищо не е.
А пък качеството според мен е гарантирано.

SE

10.11.05
10:27

[quote author=“BabaVanga”]Ми по принцип
белтъчно съдържание - към 22%
въглехидрати - към 71%
мазнини - 7%

Една доза я пишат 250гр., но аз мисля, че 150гр. са предостатъчно.
Ако съм тренирал по-тежко взимам малко повече.
Лъжицата е много голяма - 62гр.
Най на далавера е ако си вземеш 4.75кг. от SNC за 70лв.
Това стига за 2 месеца.На месец по 35лв. - нищо не е.
А пък качеството според мен е гарантирано.

по малки разфасофки има ли и каква цена е около 1 кг
и колко грама са белтъците в 100 гр че така както си го дал не мога
да го пресметна

10.11.05
11:29

[quote author=“BabaVanga”]Първо ти можеш да ми кажеш много неща.
Второ за това, че в креатина на JK има бионабол са го казали много хора тук във форума и какво ли още не.Не са двама или трима.
Трето българските фирми сигурно са добри, но американските са лидери в производството на добавки.
Сега си взех Muscle Juice на Ultimate Nutrition.Казвам ти има невероятен вкус.Т’ва млякото с какао пасти да яде пред тоя гейнър.
За ефекта върху възстановяване все още не мога да кажа нищо, тъй като отскоро го пия, но съм сигурен, че ще кача много.
Освен това Muscle Juice е малко по-скъп от българските гейнъри.Разликата е малка.

чакай малко сега...Нутрим не е ли Австрийска фирма ???

SE

10.11.05
12:01

[quote author=“Azazel”][quote author=“BabaVanga”]Първо ти можеш да ми кажеш много неща.

чакай малко сега...Нутрим не е ли Австрийска фирма ???

каде пише че Нитум са австрийска фирма ?

10.11.05
21:19

Най-малката разфасовка е 2.25кг. - 39лв.
Другата сега е на промоция - 4.75кг. - 70лв.
Доста по-евтино.
А не знам какво ти е трудно да пресметнеш колко гр. протеин има на 100гр. след като съм ти дал процентите.
Щом е 22% на 100гр. гейнър има 22гр. протеин.
По-лесно от това не виждам.

SE

10.11.05
21:36

скъпичък е
пък и мисля че много ще се омазня от него
като го свършиш ще споделиш ефекта нали ?

FI

10.11.05
21:50

Голямата кутия идва по 14лв за кило. Това даже супер малко за вносен продукт. Звучи доста примамливо. Още повече, че в тая шибана Соифя не мога да намеря декстроза и малтодекстрин. В една аптека намерих глюкоза на прах, ама по 75гр за 65ст. Купих всичките дето бяха там-3 пакетчета. Питам аптекарката няма ли примерно кило или нещо такова, оная гледа половин час в компа и каза, че евентуално можела да пита. Явно ще трябва да си ходя да Варна.

SE

10.11.05
22:57

слушай ся аз съм от перник но знам каде има декстроза в софия отиваш на пазара в Борово там има един пич дето продава такива работи там има по 1 лв за половин кило “глюкоза”

а за коя голяма кутия идва по 14 лв ????

FI

10.11.05
23:24

Благодаря, ще отида .Muscle Juice, щом 4.75 кила са за 70лв значи 1кг е 14 лв

10.11.05
23:32

Хуу промоции ма що не ги пишат в саита и дали има промоции на некви други продукти

11.11.05
09:52

Ми то на сайта им нема и 50% от нещата, които ги има в магазина.
А иначе видях, че има промоции и на други гейнъри.
Основно на неща за качване на маса.

А иначе за омазняването може и да се омазниш ама ше си промениш диетата.
Ще приемаш по-малко въглехидрати с храната и става супер.

SO

11.11.05
11:24

Де да имаше такива промоции и в Стара Загора  :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1