Искам да отслабна от вътрешната страна на бедрата

05.05.12
13:25

Искам да отслабна от вътрешната страна на бедрата.  Давайте упражнения, диети, каквото се сетите, моля ви  ... искам да се получи нещо подобно - https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/536039_283757401715689_141070275984403_649335_2119730311_n.jpg , на мен съвсем малко ми се допират, но точно това малко ме вбесява :(

От понеделник (30.04) започнах да тичам всеки ден, но по-малко защото все още не мога да свикна. Вчера си дадох почивка, но направих тези упражнения -
http://www.youtube.com/watch?v=ab2bvyPwyTI&feature=youtu.be . За храненето, ям си нормално, защото просто не знам от къде да започна и какво да ям. Сутрин съм на училище за това е малко по-трудно да се ограничавам тогава, защото съм пробвала и след това се чувствам като пребита. Мога примерно да си нося храна от вкъщи, но не знам каква. Давайте идеи, който каквото се сети нека пише, защото искам да отслабна точно там до лятото. Каквото и да напишете все ще е от полза. Благодаря ви предварително :)

05.05.12
13:49

Ако не те е срам може ли да пуснеш снимка да видим какво им е на краката ти?
Като цяло за отслабване се приемат фетбърнъри, но проблема като цяло е, че сваляш отвсякъде натрупаните мазнинки. Ако да речем си харесваш дупето или коремчето може да не ти допадне тая добавка. Тичането е добра тренировка, а упражненията в зала с машини спомага за стягането на краката, но не бих казал за отслабването им.
http://www.bb-team.org/exercise/1505_zatvaryane-na-bedra-na-adduktor-mashina - това е насочено точно в тази зона, която искаш.

05.05.12
14:21

Когато започнеш да отслабваш,отслабваш навсякъде.Не е концерт по желание :D Но това,което можеш да направиш е да започнеш един балансиран и здравословен режим + тренировки и така освен че ще постигнеш мечтаните бедра,цялото ти тяло ще се оформи,ще си пълна с енергия и самочувствие.Няма да се налага постоянно да правиш диети... Не си поставяй определен срок “Трябва до лятото”. Направиш ли всичко това резултатите ще дойдат дали след месец,2,3,4 все пак ще дойдат ;) Успех ;)

05.05.12
14:59

Започни да се храниш здравословно, не е задължително да си на определена диета за да сваляш мазнини. Трябва да започнеш да се храниш около 5 пъти в деня и в никакъв случай не преяждай. За да сваляш трябва да изгаряш повече калории, отколкото приемаш, затова си ги смятай. Както казаха вече ще сваляш мазнини от цялото тяло, а не само от определена част. Недей да бягаш всеки ден, защото няма да се възстановяваш. Бягай 3 пъти в седмицата и загрявай добре преди тренировка. Когато бягаш се стреми да поемаш въздуха през носа, защото когато го приемаш през устата, той отива студен директно в белите дробове, а това не е добре за тях. Това упражнение, което Ivan Vasilev показа е наистина добро за тази част от краката. Ще трябва да позабравиш сладоледите, шоколадите, газираните напитки, тестените изделия и харните, богати на въглехидрати (или поне да ги сведеш до минимум), защото те спомагат за задържането на вода в тялото, а ти не искаш това. Увеличи количеството вода за деня. Не се сещам за друго, дано съм бил от полза :)

05.05.12
15:23

Аз пък те съветвам да НЕ смяташ калориите,защото аз така започнах и се превърна в мания,която пречи на нормалното ми ежедневие.Всеки 1 ден ми минаваше в мисли за калории,теглене на храната,смятане и т.н.Да не говорим че ако някой ме почерпеше нещо каквото и да било не можех да си взема,защото не беше предвидено,не беше претеглено и сметнато—-> следователно не се и ядеше.Наистина беше доста натоварващо,чисто губене на време.Не си съсипвай психиката както направих.Просто както каза metcheto започни да се храниш здравословно,5 пъти на ден без да преяждаш - например 3 основни и 2 междинни.Наблегни на месо,яйца,сирене,кашкавал ( протеини ), ядки също така.По-малко въглехидрати - хляб,всякакви сладкиши и красиво опаковани боклуци, по-малко картофи,банани.. Задължително е да пиеш много вода - поне 2 литра,а ако тренираш дори повече.На у-ще можеш да си носиш сурови/печени ядки без или с по-малко сол , някакъв плод , кисело мляко с овесени ядки,пълнозърнест сандвич с някакво филе.. абе има много варианти :D Не оставай гладна - хапвай по малко на всеки 3 часа,най-много 4 ;) Ако имаш някакви въпроси с радост ще се опитам да помогна макар и да не съм от най-компетентните личности във форума съм минала през всички ужасни проблеми,които ме научиха на доста полезни неща ;) Успех

05.05.12
15:46

Що се отнася до храненето пък аз те съветвам да избягваш всякакви млечни продукти. Защо?
Защото на първо място в БГ млечните продукти не са това, което бяха. Ако има от къде да си набавяш истинско прясно мляко, кашкавал или сирене съм малко по-склонен да се съглася с приемането им.
Второ - все още не е доказно, но има сериозни проучвания по въпроса, че млякото влияе върху акнето. По личен опит спрях приемането на мляко за 6 месеца. Резултата е, че нито страдам от липса на калций (който така масово твърдят, че присъства в млякото, а съвсем не е така) нито страдам от липса на набавяне на протеини, както и акнето ми съвсем изчезна. Преди 2 месеца си позволих лукса да опитам да си разреждам протеинчето с мляко, защото е по-вкусно определено, но резултата в началото на 2-рата седмица беше отново появата на акне. Спрях го и нещата полека се нормализират. Това поне за мен показва, че това мляко, което е в магазинната мрежа бъка от антибиотици и хормони. Точно заради тази причина и не си позволявам да слагам в устата си и сирене и кашкавал.
Ядките по възможност без никаква сол, понеже солта задържа вода в организма, от там и тялото изглежда по-пухкаво.
Яденето да е по 5-6 пъти на ден, но по малко. Купи си дейли витамини - това, което го няма в храната в България, го има в тези витаминки.

Я, една позната муцуна :D

05.01.14
11:08

Здравейте! :) Отслабванх доста и с помощта на един приятел успях да си оформя краката що годе добре,ето и снимка :) Сега обаче по празниците не си позвоялвах да хапвам кой знае колко защото попринцип съм на строг режим,който ме изтощава до съвършенство и не ми позволява дори да имам сила да си оправя леглото вечер..Та да се върна,сега попразниците на нова година и рожденния ми ден хапвах повече салати и месо,но късно вечер,на Нова Година си поволих и парче торта и краката ми са се развалили малко-по подпухнали са ( не знам дали се дължи на прекаленото кардио което правя всеки ден),вътрешната част се е обезформила :( Моля ви за помощ :( не мога дори да спя от притеснение,че няма да се справя с краката и отново ще загубя форма както се случи преди 2 години :(

“ащото попринцип съм на строг режим,който ме изтощава до съвършенство и не ми позволява дори да имам сила да си оправя леглото вечер.

Прочети повече: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/60883#ixzz2pW7eSEJz

Това гордост ли е ?

05.01.14
17:14

казано от Grey Knight на 05.01.14, 12:05:

“ащото попринцип съм на строг режим,който ме изтощава до съвършенство и не ми позволява дори да имам сила да си оправя леглото вечер.

Прочети повече: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/60883#ixzz2pW7eSEJz

Това гордост ли е ?

определено не се гордея с това :( и сега се опитвам да подобря храненето си!:(

05.01.14
18:56

Miglena,от 1 парче торта е невъзможно краката ти да “подпухат”,да нямаш сили да си оправиш леглото е крайно.На снимката си в прилична форма,но ти трябва още мъничко мускулна маса според мен :) Увеличи храната,но за сметка на това увеличи и силовите тренировки.Успех!

05.01.14
18:59

Имаш психологически проблем. Възможно е да започнеш да страдаш от анорексия. Казвам го най-приятелски. Щом нямаш сила да си оправиш леглото, значи си дефакто като болна. Що за качество на живот е това? А като те гледам, нямаш 20 години сигурно. Замисли се върху тези неща и вземи мерки. Ще си съсипеш здравето.

05.01.14
19:04

мале мале :Д

06.01.14
18:08

Благодаря на всички ви за съветите,прави сте! Определено има нещооо анорексично в всичката ми работа...зная... психиката ми е срината много и съм уплашена,сега постепенно увеличавам храната и тренирам повече...надявам се да се справя,ако имате още съвети,идеи за тренировка,идеи за хранене и идеи за упражнения за по-бързо стягане-пишете,ще ви бъда благодарна! :)

07.01.14
18:22

казано от Miglena Angelova на 05.01.14, 11:08:

З попринцип съм на строг режим,който ме изтощава до съвършенство

(wait) ..... :D я пак...? :D

казано от Miglena Angelova на 05.01.14, 11:08:

вътрешната част се е обезформила :( Моля ви за помощ :( не мога дори да спя от притеснение,че няма да се справя с краката и отново ще загубя форма както се случи преди 2 години :(

Наистина много сериозни проблеми, нормално е сън да не те хваща.
Затова хората в Сомалия спят спокойно - нямат проблеми с вътрешната част на бедрата си.

fire.is.my.nature

08.01.14
01:46

Много ясно, че може да се подуе от 1 парче торта. Ако е на по 1 яйце и 2 ябълки на ден, всяка хапка ще я раздува. Не изглеждаш зле, ама психическото здраве е половината секс, да знаеш :Д

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 08.01.14 01:46.

08.01.14
16:56

казано от fire.is.my.nature на 08.01.14, 01:46:

Много ясно, че може да се подуе от 1 парче торта. Ако е на по 1 яйце и 2 ябълки на ден, всяка хапка ще я раздува. Не изглеждаш зле, ама психическото здраве е половината секс, да знаеш :Д

не съм на едно яйце и 2 ябълки на ден...но пак не хапвах достатъчно :( Тези дни обаче забелязвам че започнах да се отпускам и бавно бавно хапвам по-нормално,за което много се радвам.Благодаря,че се вкючвате с мнения и съвети,като попадате на интересни статийки-поствайте! ^^

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1