07.11.05
21:59
:arrow: при мен и двете мускулни групи са силни. :wink: :roll:
07.11.05
22:01
Бедрата определено 8)
Mr_Muskul и аз съм така краката са ми добре а рацете са ми по проблемни :wink:
07.11.05
22:19
Ръцете - и сила и растеж!
07.11.05
22:43
определено ръцете са ми по силната мускулна група
07.11.05
22:44
БЕДРА !!! Като буренца ми са ама ръцете кво ли не ги правя от 5 месеца съм в як застой, то не бяха смяна на програми супер серии дроп серии незнамси кво нищо не помага ама откакто взех трибестанче и креатин се пооправиха:)
07.11.05
23:01
Краката изцяло - бедра, прасци :wink: и дупето също ако го броиме към краката :wink:
засега ръце,обаче крака тренирам от 5 месеца и доста съм дръпнал.Завбъдеще може и краката по-добре да ми вървят.
точно тези двете групи са ми най-силни.имам големи крака по наследство(особено прасеца).а ръцете си вървят добре :wink:
07.11.05
23:30
най силната ми група са краката от тях по здрави нямам !
интересна анкета се получи. Засега най-добре развита мускулна група сред форумниците са краката.
(актуално към 8.11.05 - 1:02)
Ами какво да кажа много сте ми интересни всичките дето казвате че бедрата са ви сила..досега от моя опит вав Форума 80% не тренират крака , а другите 10 % не знаят как да ги тренират, остават още 10% ,които опитват. Така че седя и се смея на това кои колко му били здрави краката..еи момчетаа момчета ако се замислите само че на всеки от нас Крката са му половината тяло и казвате че са ви най-добри много ми е любопитно да ви видя какви сте генетични чудеса :D
08.11.05
08:39
АЗ СПЕЦИАЛНО АКО НАМЕРЯ НАЧИН ЩЕ ПУСНА СНИМКА
и знам как да си тренирам краката и си ги тренирам редовно .
прасците само правя по 1 упражнение в 3-4 серии , защото просто са големи и са ми силни ( от баща ми е това )
пред инструктур с правилна техника сам правил калф за 10 повторения със 100кг и не ми е кой знай колко тежко
Ръцете ми вървят много добре особено бицепса.Него гледам да не го натоварвам много, за да не расте прекалено много, че няма да е естетично.Все пак и пропорциите са важни.Сега наблягам на трицепса и раменете повече.
А краката без да наблягам много на тях,си вървят.Просто и аз имам силни крака по наследство от майка ми и баща ми.
Ако са тренирани и двете много ясно че краката са много по силни но както виждам повечето наблягат на ръце (мойте крака са големи за кво да ги тренирам) - всеобщо схващане
09.11.05
21:49
И аз това никак не го харесвам. “Ами те краката ми са силни - защо да ги тренирам?” или “Аз нали карам всеки ден колело. Няма смисъл да ги тренирам” Голяма е разликата между бягането и клякането с щанга :P
BabaVanga извини ме за езика , който съм употребил - гледам съм те подразнил ,че в бързина бъркам букви.НО това не е важно сега понеже явно ме обвинихте няколко човека че бъркам искам да покажеме снимки..и мисля че прекрасния ФОРУМ е мясотото за това! Хайде всеки да се захване и да качи, защтото на много хора (вклиючително и на теб BabaVanga) им се “възхищавам” ..говорят,съветват, знаят много ,НО Снимки никой ,никога не е видял!?Време е!
[quote author=“icko_v”]BabaVanga извини ме за езика , който съм употребил - гледам съм те подразнил ,че в бързина бъркам букви.НО това не е важно сега понеже явно ме обвинихте няколко човека че бъркам искам да покажеме снимки..и мисля че прекрасния ФОРУМ е мясотото за това! Хайде всеки да се захване и да качи, защтото на много хора (вклиючително и на теб BabaVanga) им се “възхищавам” ..говорят,съветват, знаят много ,НО Снимки никой ,никога не е видял!?Време е!
Мойте ги има но са отпреди година и половина в темата със снимките ако се интересуваш
15.11.05
19:22
ръцете определено - за бицепс с прав лост правя почти с колкото клякам :) (крака правя от скоро)
djgorgio-ASTOR Те си знаят аз за кого говоря! Не ставаше дума за теб ,а за “разни” ,които знаят да говорят ,Но не умеят да вдигат :wink: