Тренировка

06.01.14
19:11

искам да ви попитам,за съвет на 18 от 2 месеца се занимавам с фитнес и искам да попитам как най-лесно да сваля мазнините от корема,защото тренирам и все едно няма никакъв ефект ще съм благодарен да кажете нещо по въпроса

Темата беше редактирана от apo petrov на 06.01.14 19:12.

06.01.14
20:15

С диета.

06.01.14
20:34

С хранителен режим.

Мнението беше редактирано от Calion на 06.01.14 20:35.

06.01.14
23:28

то е ясно че е с диета но каква по -точно ?:)

07.01.14
16:57

С отрицателен калориен баланс.

08.01.14
18:07

казано от apo petrov на 08.01.14, 16:47:

Споделете мнения и ако имам грешка някъде ме поправете,за да знам кое е правилно и кое грешно,те първа навлизам в този спорт :)

Хората не знаят какво правиш за да споделят мнението си. Направи си дневник и напиши всичко. Или пък в тая тема.

08.01.14
18:39

Преди да си го отнесъл - това под гърдите/гръдния кош се нарича стомах. В този орган ти е проблема, а решението се нарича гастроентеролог. Надявам се да съм ти помогнала, успех!

08.01.14
19:32

казано от apo petrov на 08.01.14, 18:19:

,или все едно имам 2 корема дори когато си поемам въздух се получава пак от какво може да е ?

От много ядене.

08.01.14
16:47

здравейте,ходя на фитнес от известно време,но се притеснявам че няма ефект,тренирам цялото тяло като правя повече упражнения за по-големите мусколни групи,гледам да се храня по няколко пъти,(на малко порции по-честно) преди тренировка закусвам овесени ядки с мед,и трикреатин малат,след тренировка обикновенно ям 3-4 яйца само белтъците и плод,мисълта ми е трябва ли да ям специално нещо,защото принципно ям каквото има в къщи(манджи,супи)които не са мазни,гледам да не ям пържени неща,ям повече плодове и зеленчуци и тотално съм изключил сладкото и газираното.Споделете мнения и ако имам грешка някъде ме поправете,за да знам кое е правилно и кое грешно,те първа навлизам в този спорт :)

08.01.14
18:19

имам следния проблем,ако някой може да каже защое се полувача и опасно  ли е:проблемът се изразава в това че точно по гърдите корема ми седи все едно съм глътнал топка,или все едно имам 2 корема дори когато си поемам въздух се получава пак от какво може да е ?

08.01.14
23:00

започнах кръгова програма 4 дни в седмицата:понеделник-вторник,четвъртък и петък,в сряда тичане,дефакто през 4 дни тренировки в фитнеса са повече базови упражнения,лег 3х10,тяга3х10,гребане с щанга или дъмпел 3х10,клек3х10 накрая малко за ръце, и дали според вас е правилно така или не

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1