Weider Krea Genic + PTK - Дозировка

08.01.14
11:09

Добър ден спортни приятели.

Както заглавието вече подсказва, разбирате какъв ми е въпроса.
НО повече искам да разбера по колко да вземам в свободни дни.
Ходя един ден на тренировка, един ден почивам.
Креатина е под формата на капсули.

Благодаря предварително.

Не виждам причина да приемаш различно количество креатин в дните без тренировка.
Това е креатин като всички останали, със същия принцип на действие.

08.01.14
11:55

Въпроса ми е по колко?
Сутрин ли, обед, вечер, преди или след тренировка..

В повечето форуми пише три преди тренировка, а през свободните дни сутрин две и вечер две. Други форуми пишат пък две преди тренировка и две след, а през свободните дни само сутрин по едно ..
На опаковката пък пише само, че се вземат по четири на ден, нито кога нито по колко през свободните дни.
С една дума, всеки казва нещо различно, затова потърсих професионално мнение в този форум.
Благодаря

08.01.14
14:03

Начин на употреба: 3 капсули дневно. За предпочитане е 30 минути. преди тренировка.
Кое по точно не ти е ясно ? В тренировъчни дни пиеш 3 капсули 30 мин преди тренировка.В нетренировъчни дни 3 капсули,когато искаш.Не знам как си се спрял точно на този продукт,но е крайно неизгоден...

09.01.14
13:12

Благодаря..

Защо да е неизгоден?

09.01.14
13:21

Еми виждам,че този продукт струва 80тина лева и стига за около 45 дена,а 500 грама чист монохидрат струва около 20лв. и стига за 2 пъти повече :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1