Programa za ruce

Темата е заключена.

27.06.04
21:35

Misleh da pi6a w temata biceps , no tuk stawa wupros za rucete kato cqlo predmi6nica biceps i ramo.Ta kakwa e rabotata rucete mi sa malki za gurba mi.Kakwo iskam da kaja .Kakwoto i da prawq za grub rucete mi plamwat a gurba mi e studen.Stignah do izwoda 4e rucete mi sa slabi (uprajneniqta gi prawq prawilno) i kakwo stawa gurba mi izostawa zaradi rucete.Ta moje li nqkoj da mi predloji programa za rucete za powe4e sila (nqmam ni6to protiw i masa) za da urawnowesq polojenieto za6toto taka ni6to ne stawa

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 11:51.

DO

28.06.04
00:26

ми каде забравяш трицепса
аз бих ти казал само една прави по по-малко повторения и прави повече базови урапжнения
прави със свободни тежести (и скрипец може )
касмет!!!

MA

28.06.04
00:26

Какво разбираш под “пламват”. Повечето ако не и всички упражнения за гръб товарят бицепс и предмишница. Това е неизбежно. Аз нямам особенно големи разлики и изоставащи групи, но въпреки всичко при тренировки за гръб, бицепсите ми се товарят доста. Същото е и когато правиш гърди или рамо. Там неизбежно товариш трицепса.

28.06.04
00:41

Ползвай фитили. И още нещо, това, че гърбът ти е “студен” незначи, че не си направил добра тренировка. Бих ти препоръчал още за гърба да изпълняваш повторенията много бавно, със задържане посредата на повторението. Дай някакви мерки-ръце, гръб, височина и тегло. Как разбра, че гърбът ти изостава?

28.06.04
17:20

grub 100 ruka 34     180 nqkude ne moga da ti kaja s to4nost kilogrami 73 -74 .Ami kazwam towa za6toto predi gurba go use6tah mnogo powe4e.Kakwo imam predwid plamwat kato prawi6 koremni presi nali use6ta6 zatoplqne za6toto se pulni s kruw muskula.

28.06.04
17:31

[quote author=“Mr. Muskul”]Ползвай фитили.

С тяхна помощ ще можеш да съсредоточиш вниманието си върху гърба, а не върху ръцете. Ще ти подобрят техниката и ще разбереш какво не правиш правилно. Тогава може и да ги махнеш.

MA

28.06.04
17:39

Мда фитилите са важни. Особенно като започнеш да правиш с големи килограми. Аз в момента също имам нужда от фитили защото ми се изплъзват ръцете от лоста. Най-кофти е обаче ако няма, кой да ти помага да седнеш.

28.06.04
18:11

moje li da poqsnite kakvo sa fitili.4e iskam da dam edno savet4e ama da ne stava vapros pak za tiq fitili

28.06.04
18:16

Фитилите са ивици от плат (подобни на презрамка за сак, раница, чанта, колан за кимоно), които се прехвърлят около китките и лоста (добре е някой да ти го покаже или да го видиш на снимка, трудно се обяснява как) и укрепват хвата.

28.06.04
21:39

Когато правиш гръб трябва да се стремиш да правиш упражненията без почти да ти работят бицепсите, ръцете са само куки. Аз лично почти не ги товаря, но това става постепенно с времето аз докато свикна и разбера как става тоя номер :)...
Варианта за фитилите е добър, но не прекалявай защото хвата ще ти отслабне. Аз фитили ползвам само като правя с голями тежести, тяга и чукчета. Заучи упражненията намали ако трябва тежеста. Не е добре ако ти се товарят ръцете много...

01.07.04
17:29

pi4 qsno mi e 4e ne trqbwa da izpolzwam bicepsite mnogo , wuprosa e kak da stane towa s fitilite malko neudobno (trqbwa da moli6 nqkoi da ti pomaga )

01.07.04
18:13

Никой няма да молиш всеки си слага фитилите сам! Аз вече ги слагам  за секунди буквално :) Просто трябва да им свикнеш.

02.07.04
12:07

ae ne sum swiknal o6te s edna ruka

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1