Въпрос за хранителните добавки

10.12.13
17:18

Здравейте. Искам да ви попитам какво да добавя към покупките си, целта ми е покачване на тегло и мускулна маса. Засега съм се спрял на гейнър , и креатин ( Не съм режил какъв ще бъде ) .. та въпроса ми е какво мислите за комбинацията м/у гейнър и креатин и дали би била по добре от Протеин Монохидрат + Глутамин? Както казах искам да кача килограми и мускулна маса, а прочетох някъде, че е безсмислено да се смесват протеин и геинер.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 10.12.13 19:04.

Е вместо гейнъра си вземи протеинче. Лично ако бях аз щях да се спра на някоя матрица или суроватка.

Осигури си многоо добра храна и ако ти останат пари добави протеина с монохидрата.

10.12.13
20:43

Винаги съм се чудил на хора,  които си дават парите за гейнъри? Боба и ляба вкусни и без пари те...
Купувай бързи протеини за след тренировка и яж здраво.

11.12.13
10:05

Тука преди няколко дена 1 авер ми сподели, че ще си купува, гейнер, въглехидрат и протеин отделно. Е не успях да го убедя, че не струва и ще отиде да тръшне 200лв+. Всеки луд с номера си.

Протеин + креатин. Можеш да пробвам MEX Whey + Creatine HCL Bulk powders.

11.12.13
18:31

Сега има един креа-едж, той е хидрохлорид, аз мисля да го пробвам, защото чух от различни места много добри впечатления. Иначе моето мнение е същото като на съфорумците - бърз протеин и хубава храна. В зависимост от годините може да добавиш трибулус със зма.

09.01.14
20:24

Модерация: Мнение без връзка с темата!
Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.01.14 00:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1