Фитнес начинаещ!

10.01.14
10:17

Здравейте на всички!
Първо се извинявам ако има друга такава тема но изрових всичко и не успях да намеря това,което ме интересува.
Та по същество. На 21 години съм и съм решил сериозно да се занимавам с фитнес. Обаче понеже съм начинаещ,
ще съм благодарен да получа малко професионални съвети и помощ и мисля,че съм попаднал на правилното място!
Аз съм 175см, 66кг. Въпроса ми е как и от къде трябва да започна защото само старта ми е важен до като навляза малко в нещата. Какви упражнения да правя, трябва ли да спазвам някакви хранителни диети, колко дни в седмицата да тренирам, дали мога да си помагам отделно с набирания,коремни преси и лицеви опори, общо взето всичко най-важно. Ще кача и допълнителна снимка за да може по-добре да прецените! Благодаря предварително на всички,които ще отделят от времето си за да ми пояснят малко нещата! Лек ден! :)

П.П - Извинявам се за снимката просто нямам друга,която да показва цялото ми тяло! :) *Peace*

10.01.14
11:44

Спри цигарите като за начало.

10.01.14
18:14

Многоставни движения, тежко (за теб, не по принцип), прогрес на движенията и здраво хранене с качествена (доклкото е възможно) храна. И си ти.

Благодаря за отговора! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1