10.01.14
13:55
обеднява ти се с 1 бон нещо ? :Д
казано от James Hinks на 10.01.14, 13:02:
Боренце, какво стана с визитата ти при мен ? ;)
Става това, че показваш само колко си недорасъл за годините си.И за разлика от теб аз имам достатъчно сиво вещество да преценя смешната ситуация и съм престанал да се правя на тинейджър, който търси само да се докаже и се бие в гърдите без да осъзнава колко е смешен, докато ти продължаваш да го правиш.Има хора, с които си струва да общуваш, от които може да научиш нещо, с които можеш да бъдеш приятел.С теб не си струва да общувам щото показа колко струваш.
Както и да е ... не смятам да се хабя повече в обяснения и да си губя времето с индивиди като теб!
10.01.14
14:24
Тоест мъжкото в теб го няма, така ли ?
Няма да си застанеш зад думите, няма да додейш да провериш дали тезата ти е правилна и няма да ни докажеш, че си черна нинджа...жалко...наистина жалко...;)
казано от James Hinks на 10.01.14, 14:24:
Тоест мъжкото в теб го няма, така ли ?
Няма да си застанеш зад думите, няма да додейш да провериш дали тезата ти е правилна и няма да ни докажеш, че си черна нинджа...жалко...наистина жалко...;)
Знаех си, че ще кажеш нещо такова.Това сигурно е щото ти нямаш едно нещо наречено акъл.За разлика от теб аз имам и акъл и мъжество.И както ти казах преценил съм, че в случая не си полезен и няма смисъл дори от комуникация с теб.И трябва да съм много тъп за да пренабрегна това, което вече съм осъзнал, а именно гореспоменатото и да продължавам да си губя времето с теб.
Затова последно ти казвам успех и дано се осъзнаеш щото е жалко на тая възраст да се държиш по такъв начин.
10.01.14
14:33
И в крайна сметка не разбрах защо се храните и какво толкова спорите в името на мъжествеността си?
10.01.14
14:39
ем ела и ти бе, да видиш кво ;)
10.01.14
16:42
казано от kaloyan на 10.01.14, 09:47:
казано от Стоил Калугеров на 09.01.14, 23:47:
але, прос :Д ако направиш 1 серия набиранки до отказ, следва да паднеш от лоста. ти като направиш серия до отказ, падаш ли от лоста ? като направиш 5 серии до отказ - падаш ли от лоста или просто висиш и не можеш да тръгнеш нагоре ?
Ти извади логика и то каква, може да пробваш докторантура в Харвард. Естествено че след набиране на отказ, ще можеш да висиш известно време, тъй като работата на мускулите за задържане на хвата е в пъти по малка от тази, да набереш тежеста. И докато се набираш тази работа за поддържане на хвата остава.
ами ква е твоята логика бе, жена ? от това не следва ли, че гърбът отказва първи ? ако на тягата се огънеш в лумбалната област, краката ли ти отказват ? не мога да разбера, вие олигофрени ли сте ? тролове ли сте ? ти бе, боре, като си голям мъж, що не отидеш при шефчето и да си загубиш парите ? като си такъв мъж, що не отидеш да му кажеш че е тъп в очите ? черно на бяло ви дават примери и вие пак си ядете екскрементите...
10.01.14
17:15
one does not simply talks trash to james and gets away with it.
Мнението беше редактирано от lordinario на 10.01.14 17:15.
10.01.14
17:24
Сега... чета кротко дискусията и си мисля...
Ще е практично, ако си напишете размерите на някои деликатни анатомични детайли в подписите (пълни данни - дължина, диаметър, плътност, консистенция, дебит и т.н.). Така с един поглед ще може да се прецени на кой му е по-по-най, съответно - кой е прав... То са квалификации, то са обръщения, нерви, сарказъм, предизвикателства, тежки думи... на кого са му нужни тия неща? Наистина ли имате нужда да се доказвате по този начин?
10.01.14
17:25
Добра препоръка,но аз няма да участвам,щото ще е неравностойно:Д
10.01.14
17:35
Май препоръката не е толкова добра...
...ще започнат обвинения в манипулация и преувеличаване на данните! :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.01.14 17:38.
10.01.14
18:30
В интерес на истината - препоръка, като препоръка. :)
Сега, още в началото искам да отбележа, че аз съм сериозно цапнат в устата (и не веднъж са се опитвали да ме карат да съжалявам за което, при това няколко пъти успешни). Ако ти, читателю, имаш намерение да се обиждаш от думите ми - премисли първо идеята, че не това е моето намерение и после прецени дали трябва или не трябва.
Дали съм съгласен с едната страна на спора и несъгласен с другата? Разбира се! Още откакто почнах да чета темата, в главата ми се заформи идеята “Абе тези що плещят такива невероятни простотии?!”, но пък беше бързо последвана от “А другите защо се обясняват и си мерят пишките за глупости, като знаят, че са прави?!”. Образно казано.
Евала сега и на едните и другите, че имаше опит за аргументация - къде по-силна, къде по-слаба. От друга страна обаче, не ви прави чест, че почнахте да се обиждате.
Така е, разбирам, мъже сме, тестостерона е висок и т.н. - не си мислете, че аз не съм същия. За щастие (мое) в този случай имах малко време да попремисля като страничен наблюдател, неучастващ в спора, преди да седна да пиша. При което с чисто сърце мога да кажа, че истина има (забележете, с малка буква е - не говоря за Истината, защото до нея не мисля, че можем да достигнем - или поне аз не мога към момента, че и воабще), но тя е субективна. И единия е прав за себе си, и другия. Е - при това положение - какво правим? Голяма работа, че някой си мислел еди как си, а пък това не е както аз мисля. Ми нека си мисли, пречи ли ви? Да, ще напише няколко реда в един форум, да една тумба ще му прочетат писането, е и?
Ама, ще кажете, ще решат, че им дава чиста монета. Е, хубаво де, ама айде сега аз да ви питам - един умен и разумен човек ще вземе ли чуждо мнение като чиста монета без да го премисли и пробва първо? И какво губите вие, че ще има хора, които ще си живеят с тяхната си истина, различна от вашата?
Така че, аз лично (доколкото мога да си позволя да давам акъл, защото както казва популярната поговорка - “Който може - прави. Който не може - седи и дава акъл.”) ще ви помоля да не се карате. Най-малкото - на мен не ми е приятно да чета. Друг е въпроса, че никой не ме кара и т.н. и т.н., но мисълта ми е - като че ли излиза, че няма смисал от това.
А в края на крайщата - нали се тренира, нали нещо се прави, не си седим на задниците (е, аз седя, ама за това ми плащат). Не сме чак толкова различни в някои основни черти - разберете ме правилно.
Е, поздрави и дано се разберем!
Мнението беше редактирано от Hornhollow на 10.01.14 19:18.
10.01.14
19:11
казано от CarnalK на 10.01.14, 18:51:
Темата отива към:
Кое отказва първо - пишката или дупето :D
Зависи кое е тренирано повече. ;) И личните предпочитания, разбира се. Нали уж живеем в свободен свят...
Мнението беше редактирано от Hornhollow на 10.01.14 19:12.
10.01.14
20:17
щях да пиша по темата, ама ай, каквото беше беше :D
10.01.14
20:42
казано от CarnalK на 10.01.14, 20:32:
Ако някой смята, че има нужния опит нека сподели :D
темата ми харесва и щях да споделя каквото съм чел, но сега точно си сипах едно и не ми се филосовства))). Някой път ще преведа книгата на Кожурин за набиранията, има я преиздадена вече със обясненията по принципа на Селуянов на клетъчно ниво....
казано от Vasil Stoianov на 10.01.14, 20:42:
казано от CarnalK на 10.01.14, 20:32:
Ако някой смята, че има нужния опит нека сподели :D
темата ми харесва и щях да споделя каквото съм чел, но сега точно си сипах едно и не ми се филосовства))). Някой път ще преведа книгата на Кожурин за набиранията, има я преиздадена вече със обясненията по принципа на Селуянов на клетъчно ниво....
Ейй ако споделиш нещо такова ще съм ти безкрайно задължен :)