nadnormeno teglo

Темата е заключена.

27.06.04
21:55

zdraveite!
az sum irina na 18 godini sum i imam nadnormeno teglo!
101kg sum i 178cm!
strukturata mi e, che kachvam poveche na korem i grub!
ot edna sedmica sum na bezvuglehidratna dieta samo zalenchuci, pileshko meso i riba po 1 iaice na den!
no az iskam da smukna naistina mnogo i iskam da e prirodno suobrazno i zdravoslovno!
molia da mi preporuchate trenirovka i idieta po koiato da produlja!
chuvala sum i za dobavki koito ti pomagat da razgrajdash mazninite po lesno!
blagodaria vi predvaritelno!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:30.

27.06.04
21:59

Виж тук за диетата: http://www.bb-team.org/women/nutrition/endomorfen.php
Тук за тренировката: http://www.bb-team.org/women/print/training-relef-6.php
Не съм чел какво пише, само отгоре-отгоре, но предполагам има много полезна информация и всичко, което трябва да знаеш като за начало. Пожелавам ти успех.

27.06.04
22:08

виж тук:
http://www.bb-team.org/begin.php
и избираш
:arrow: Имам наднормено тегло и имам желание да сваля излишните килограми.
Има доста инфо и е подредено много удобно

Нека започна от там, че безвъглехидратна диета не съществува, но нисковъглехидратна да, затова нека корегираме малко понятията.

Двата линка от Mr. Muskul наистина са ти нужни, в тях е синтезирана информацията, която ще ти е от полза.

Малко допълнения:
- не сваляй повече от 2-3 кг месечно. Такива ултрамегахипер диети 10 кг за 10 дни са само за самоубийци и такива, които не познават тази интернет страница :).
- препоръчително е да си вземеш л-карнитин и лецитин, това са хранителни добавки (най-общо казано) и до голяма степен спомагат за свалянето на излишни килограми. За приема им информация има в раздела “фитнес за жени” в сайта ни.

Ако имаш нужната воля и търпение, с тренировъчната програма и с диетата спокойно ще свалиш поне 20 кг за една година, без дори да усетиш. Единственото, което ще забелязваш как ще се чувстваш все по-добре и вероятни дихателни проблеми ще изчезнат.

Още повече, че моята любов ти е много добра приятелка, тъй че от близо ще наблюдавам дали следваш препоръките ни.

Go, go, go! :)

28.06.04
17:43

Слушай Sax, много вярни неща е казал.
Виж и линковете на Mr. Muskul.

Важните неща, на които (според мен) трябва да обърнеш особено внимание са:
- първо допълнение на Sax - с диетите полека и дългосрочно.
- сигурно ще ти е трудно с диетата. За добър ефект и за да не страдаш, не забравяй салатите. (Личен опит - моля за коментари от останалите).
- за кардио-тренировките - карай също полека, следи си пулса, не прекалявай.

Няма ЕДНА тренировка или ЕДНА седмица глад, с които да постигнеш целите си. Най-важно е да си последователна. Дори и да не става в началото.

Поздрави и успехи! Ще очакваме следващите <конкретни> въпроси, които със сиругност ще имаш.

ВН

04.07.04
21:08

Пази се от рязко сваляне на тегло, това може да доведе до депресии, разболяване или увисване на кожата. Стреми се да смъкваш между 4 до 6 килограма месечно. Прочети тук във форума за високо калоричния ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1