21.10.05
00:04
Какво да комбинирам с метан за 7-седмичен цикъл за общо 130 лв. Бих искал другото което зимам с метана да не е стероид!!! Предварително благодаря
21.10.05
07:38
Вземи си повечко протеин.Аз бих взимал и гейнър след тренировка за макс ефект.Също така яж богати на белтъци(яйца,овес,кашкавал,месо) храни и такива с въглехидрати като картофи,ориз.Взимай и карсил,витамини.Изписано е много по въпроса.
21.10.05
11:38
[quote author=“HarDShocK”]Какво да комбинирам с метан за 7-седмичен цикъл за общо 130 лв. Бих искал другото което зимам с метана да не е стероид!!! Предварително благодаря
аз не бих правил 7 седмичен сикъл.
въпреки че едни словенци силно го препоръчват!
http://steroidy.szm.sk/cykly/schemy_steroidy.html#schema02
21.10.05
18:32
[quote author=“kpo”][quote author=“HarDShocK”]Какво да комбинирам с метан за 7-седмичен цикъл за общо 130 лв. Бих искал другото което зимам с метана да не е стероид!!! Предварително благодаря
Много ясно е написал”Да не е СТЕРОИД”
[quote author=“HarDShocK”]Какво да комбинирам с метан за 7-седмичен цикъл за общо 130 лв. Бих искал другото което зимам с метана да не е стероид!!! Предварително благодаря
ГРЕШЕН РАЗДЕЛ!
24.10.05
11:18
[quote author=“ZeroMancer”][quote author=“kpo”][quote author=“HarDShocK”]Какво да комбинирам с метан за 7-седмичен цикъл за общо 130 лв. Бих искал другото което зимам с метана да не е стероид!!! Предварително благодаря
Много ясно е написал”Да не е СТЕРОИД”
Кой? 7 седмичния цикъл с метан ли да не е стероид?!
пичове я се стегнете бе. момчето иска да направи цикъл метан + някаква добавка. брато зимай яко протеин. земи си суроватка и млечно яйчен. надявам се да имаш пари поне за креатин след цикъла, защото ще ти е необходим.
05.11.05
17:32
пич имаш 130 лв за тия 130 лв можеш да си вземеш куп хр добавки ако питаш мене и да не се тровиш със тия боклуци ако имах 130 лв щях да си взема това-глутамин,аминокиселини,протейн+гейнер и креатин можеш пре спокойно да качиш маса с тия продукти без да се тровиш и след цикълът няма да издишаш като балон и да се ядосвяш защо си ги хвърлил тия 130 лв за некфи простотйй така че прави си сметка както искаш аз ти дадох само предложение пък ти си решаваш .
07.11.05
23:55
А да попитам Метана подходящ ли е за първи цикъл в минимални количества и много хранителни добавки?Наприемер метан+протеин+гейнър
пп 10х
ами ако искаш да качиш прилично. дози от 15 мг. правят чудеса :D . мен първия ми цикъл беше с бионабол и съм много доволен.
08.11.05
11:28
15 мг. колко хапчета са ?Въпроса е дали ще си навредя :? примерно 4 седмичен цикъл с 3 кила протеин и 3 кила гейнар :?:
4 седмици е малко. 6-8 трябва да е. аз правих 8 седмичен и не усетих да съм си навредил. всеки организъм е различен обаче. но ако нямаш някакви здравословни проблеми е малко вероятно да си навредиш.
а колко хапчета е зависи от това по колко мг. е едно хапче. метандростенолона е по 5, значи 3 хапа :wink:
[quote author=“grafa”]4 седмици е малко. 6-8 трябва да е. аз правих 8 седмичен и не усетих да съм си навредил. всеки организъм е различен обаче. но ако нямаш някакви здравословни проблеми е малко вероятно да си навредиш.
а колко хапчета е зависи от това по колко мг. е едно хапче. метандростенолона е по 5, значи 3 хапа :wink:
еее Графа браво браво, ти как искаш да го усетиш, да почнеш да кашлиш, да ти тече от носа и да храчиш кръв ли?
То от много неща еи така както човек не осеща се оказва накрая мъртъв!
аз за това казвам че трябва са е здрав. кръв от носа може да потече. имах в предвид че не съм се обринал или да ме боли черния дроб, високо кръвно или нещо такова.
08.11.05
20:33
Ами аз съм по принцип здрав не боледувам почти кръвното ми е добре,може би малко ниско иначе съм в перфектно състояние :) А да попитам като зобя какво става?Мога да усвоявам веществата по добре ли?И ако комбинирам с трибулус ще има ли смисъл?
ами специално метана усвоява повече белтъчини. и като цяло храната се усвоява по лесно. абе почваш да качваш по бързо маса и сила, и яко се помпаш.
09.11.05
09:36
Благодаря за информацията :D За сега ще карам на чисто пък за по нататък ще видим,може би ще направя един цикъл февруари :)