12.01.14
20:30
Здравейте !
Аз съм на 16 години висок съм 1.65 и тежа 57 килограма . Ходя на фитнес от 5-6 месеца и сам амбициран да продължавам и за напред.
Ходя на фитнес 5 пъти в седмицата като програмата ми е :
Понеделник - Гърди
Вторник-бицепс и трицепс
Сряда-Груб
Четвъртък-Рамо и Трапец
Петък- Крака и Корем
Целта ми е да кача мускулна и малко да “заякна”.Бях решил да си купя протеин , но не сам много на ясно с тези неща.Мога ли да приемам протеин на тази възраст и дали ще има някакви отрицателни ефекти . Затова исках да чуя мнения и от други хора които са по запознати от мен .
Благодаря ви предварително :)
Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.01.14 00:26.
Нямаш хранителен режим, като не си нясно с тези неща не купувай, а си направи хранителен режим. “Отрицателни ефекти” - ти като не знаеш грам едно нещо какво е, за какво искаш да си го взимаш? Я си яж правилно и тренирай, и научи първо какво е протеин и тогава евентуално го взимай. Сега ти трябва хранителен режим и ПРАВИЛНИ тренировки. Ама, то питате а после не слушате, взимай си го и да видиш, че нищо няма да стане, без правилна храна и тренировки.
казано от Цветомир Неделчев на 12.01.14, 20:45:
Можеш да, няма отрицателни ефекти.
Само от тъпотийте, които изрича (отрицателни ефекти .. та това е храна) става ясно, че представа си няма от тренировки, ядене и хранителни добавки, за какво му е да го взима, като никакъв ефект няма да има? То е допълнение към храната, а като няма такава ( щом не я е описал, и пита за добавки, без да си опише режима ), значи няма смисъл от подобни работи.