Не ми действа кафето?

12.01.14
21:01

Напоследък съм доста отпаднал и нямам никакво желание за тренировка и спя по 10-11 часа минимум. През деня съм адски разсеян и не мога да свърша нищо и си правя кафе с надеждата да живна малко тъй като само това ми идва на ум. Вчера си направих от инстантното кафе 7 лъжици и сложих вода колкото да се разтвори. Беше адкси гадно, но го изпих и седнах да уча. След 20 минути ми се доспа и си глегнах и съм задрямал... Днеска си напвавих 2 кафеварки общо 4 чаши пълни чисто кафе и не усетих никакво ободряване. :/ не издържам вече, камоли да тренирам

12.01.14
21:31

Просто спри кафето ! Няколко дена ще ти е тегаво но после нещата ще се оправят .Вярно първите три четири дни ще ти и заспало и уморено , но ще отмине .Никой не е пропаднал като не е тренирал няколко дни . Ако и след това продължаваш да се чувстваш уморен и отпаднал , си провери кръвното и си пусни едни изследвания на щитовидната жлеза . Принципно такава симптоматика е характерна при намалена функция на щитовидната жлеза .

12.01.14
21:38

Аз кафе принципно не пия. Просто ми е отпаднало и за това го пия тия дни. Иначе съм така от доста време вече - 2 3 седмици поне. Май верно ще отида на лекар

12.01.14
21:54

Нещо си поизпържил нервната система, няма за какво да се притесняваш. Почини добре 2-3 дена и нещата ще си дойдат на мястото. Забрави за всякакви невростимулатори, включително чай и кафе, спи щом организмът ти го иска. Моят съвет е да почиваш в тъмна, добре проветрена стая, на хладно, махни всякакви странични дразнители като мигащи, светкащи, писукащи, щракащи и т.н. предмети. Стой на страна от компютър, интернет, телевизор и не учи. Храни се с бързо и лесно усвоими храни, повече въглехидрати и течности. Ако това не помогне потърси помощ от специалист.
П.С. Хипотиреоидизмът обикновено е хроничен и наследствен. При остра проява обикновено освен уголемената щитовидна жлеза най-напред се усеща ексцесивната водна задръжка, впоследствие се проявява другата симптоматика.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1