Който е взимал Анаполон да влезе!!!!

Темата е заключена.

Ako nqkoi go e vzimal da kaje po kolko,kak i kakvo e postignal s nego.I dali se e uvredil neshto.10x.

Eee ne mi kazvaite che nikoi ne e vzimal tova chudo na prirodata.

25.06.04
12:27

Ами явно никой ней достатъчно прост, за да взима Анаполон :D !
Шегувам се - не се обиждай!
Просто не вярвам някой от тук присъстващите да е стигнал ниво на развитие и опит със стероидите, че да взима Анаполон! Все пак тука аудиторията е на по 15-20 години и не мисля, че им се мре на младини! Все пак Анаполона си е отрова от където и да го погледнеш! Не те знам на колко години си, ама аз бих пил Анаполон, само ако искам да умра по-бързо :D !

26.06.04
15:13

eto kakvo shte ti kaja za anadrola (anapolon) znachi ciklite sas nego sa v perioda na 1 mesec ...ne poveche..sega shte ti kaja pliusove i minusi:

pliusove:

1:dava adski mnogo sila i jelanie za trenirovka..i to oshte pri pyrvite dni na zimane

2:kachva se masa v ogromni kolichestva..lichno moe mnenie che tozi steroid dava nai mnogo masa ...vijdal sym chovek da kachva 15kg za 30-40dni

3:ne e tolkova skyp sprqmo tova koeto dava kato plius

minusi

1: spored mene nai vrednata himia e anadrola

2:masata koqto q kachvash e mnogo nekachestvena ..voda i maznini (v nqkoi sluchai kachash mnogo maznini i minimalni kolichestva muskol)

3:ne se namira lesno

4:sled spiraneto na anadrola se nabliudava efekta na “spukania balon”

5:rqzko spadane na silata sled spirane na anadrola ..depresirane i tn

..ti si reshavai dali da go piesh

Blagodarq mnogo za informaciata,daje da mi beshe kazal che se umira na 3-sedmica pak shtqh da go vzema.Ti vzimal li si go.I za kilogramite smqtam da go vzimam s Laurabolin smqtash li che moga da kacha poveche ot 15 kg za mesec s nego i Anadrola.

27.06.04
19:35

da vzimam anadrol? tova e poslednata greshka koqto shte napravq prez jivota si..znachi 15kg za 1 mesec ..trudna rabota! no ne e i nevyzmojno…a i si mislq che povecheto ot tova koeto kachish shte e maznini ..i ne mislq che shte zapazish mnogo ot postignatoto sled spiraneto na anadrola

ps: shtom si reshil da go vzimash shte sym blagodaren da pishesh za rezultatite vsqka sedmica tuk ili na maila mi ...uspeh !!!  8)

Ok, emi togava si napishi e-mail-a za da ti pisha az mislq da q praq taq sistema prez Avgust mesec malko goreshto ama iskam da izkocha na u4ilishte strashen,puk i da ne kachvam mnoo mazno.Are :D .

28.06.04
17:53

maila mi go psihe v profila mai…imth@abv.bg

28.06.04
18:13

Що, бе, пич!?
Пускай направо тук. На всички ще ни е интересно.
А и ще знаем, че още си сред нас.

Ave mislq ako usetq simptomite na smurta da spra ve.Zashto ste tolkova vrajdebno nastroeni sre6to Anapolona be ne sum chuval nqkoi da e umrql ama i ne prechi da sum purvi.

28.06.04
18:21

Виж сега, ти си знаеш на какво дередже си и какво ти действа и какво не.
Просто помисли, дали сега му е времето. Дали няма други неща които може да ти повлияят без сериозни рискове (дори и да не е за един месец), но с по-дълготраен ефект.
Ако мислиш, че си заслужава гъзарията или вече добавките и по-безобидните екстри не ти влияят - пробвай се. Ти вземаш решението. Сам.

21.09.04
11:34

Значи тъкано изграждащия ефект и маскюнизиращия(лошия :) ) върват ръка за ръка . Колкото е по-голям единия толкова е и другия. Или демек всичко си зависи от дозите ако испиеш голяма доза анавар ще постигнеш сигорно ефекта на анадрола. За това сами си преценете дали си заслужава да даваш пари за скъп зоб.
по-здрави

DI

22.09.04
03:12

Pc_genius:

“Все пак Анаполона си е отрова от където и да го погледнеш! Не те знам на колко години си, ама аз бих пил Анаполон, само ако искам да умра по-бързо  !”

Stanimir Georgiev Maglov:

“Blagodarq mnogo za informaciata,daje da mi beshe kazal che se umira na 3-sedmica pak shtqh da go vzema”

Някой в този форум може ли да ми обясни?!? каква е тая мания да си проваляш живота с единната цел да приличаш на гардероб. То няма лошо но поне го направи като хората - изтискай всичките физически възможности на тялото си, навърши достатъчно годинки, и тогава чак като не си доволен от вида си ( а ти ще си доволен повярвай ми - стига да не искаш да ставаш професионалист ) пребягвай до такива стимуланти. Но в момента ми правиш впечетление на поредния комплексар (а те вече далеч не са малко)  който иска за няколко месеца и хоп... да стане “Мускулест Пич”. Но чак пак такива комплекси на такава цена не... о6те немога да повярвам на постовете ти по горе...
PS: Ето такива типове (не говоря то4но за тебе но подобни “енусиасти”) имам чувството че плиуят на труда на хората, които се занимават с тая дейност не само от чиста комплексарщина.

KO

22.09.04
18:18

ne se obijdaite mom4eta no mislq 4e ste pazlivci.Pak preuveli4avete str efekti!!!!az sam pravuil cikal mesec i polovina i ka4ih 22 kg!ot 103 stanah 125 proletta mislq da udara o6te 1 qk cikal.Tova e edinstveniq steroid ot koito ima faida i se zapazvat pone 50% ot postignatoto!ebaneto mi se uveli4i 7 pyti pove4e a sega sam s 1 pyt nazad no vajnoto e da ima obemi
s zdrave i bez panika i pomnete 4e samo briti6 dragon e originala

ZA

08.12.04
01:37

[quote author=“kokoo”]ne se obijdaite mom4eta no mislq 4e ste pazlivci.Pak preuveli4avete str efekti!!!!az sam pravuil cikal mesec i polovina i ka4ih 22 kg!ot 103 stanah 125 proletta mislq da udara o6te 1 qk cikal.Tova e edinstveniq steroid ot koito ima faida i se zapazvat pone 50% ot postignatoto!ebaneto mi se uveli4i 7 pyti pove4e a sega sam s 1 pyt nazad no vajnoto e da ima obemi
s zdrave i bez panika i pomnete 4e samo briti6 dragon e originala

:twisted: не знам пич аз съшто пробвах Анаполон,но не останах толкова доволен колкото тебе сравнявах го със снимки от интернет изглеждаше истински.но човек никога не знае.Искам да те питам на колко пари взимаше броиката?

BU

02.01.05
19:05

iskam da popitam dali Anapolon vredi na polovite organi i na spermata.
dali pri vzimaneto mu se 4uvstva povishena agresivnost.
i ako moje nqkoi da mi kaje pove4e neshta za nego. 8)
Пишете на кирилица!
емил

SO

05.01.05
14:21

секи различно казва.
един казва, “от анаполона...блаблабла...спукан балон,кур”,следващия казва “запазих 50%..ебането 7 пъти по-добре” , включва се вечния хатер на химията с конското за това какво искаш да постигнеш и защо изобщо го правиш,ама ше ви кажа едно.Независимо кой какво говори, 90% от хората особено под 25 години,които се занимават с фитнес,бацат и зобат ама си траят.Проблема е там че не знаят какво да зимат и най-често правят като братовчед ми - бацат тестостерон без дори да знае че мускула се тренира един път в седмица !!! ,пие и пуши ,прави рака с 6 сантиметра повече за 1-2 месеца, и  после не спукан балоин,ами и по-зле му стана ръката.Обаче това беше защото той не знаеше как да съчетае химията с яденето,тренировката и другите препарати.Един мой птиятел каза ” не е важно колко си красив и голем...важен е зоба (тва е ебавка разбира се)” ,апа един от най-яките в Благоевград - ВиК (we и ка) каза “млади сте бе момци,сичко ше изхвърлите :)”.Така че един съвет от мене,аз още не съм бацал ама виждам на къде сам тръгнал и мисля че е най-добре да не знаеш какво бацаш,само ще се стреснеш :ППП
САМО ДА ПИТАМ, МОЖЕ ЛИ АНАДРОЛА ДА МЕ НАПРАВИ СТЕРИЛЕН ИЛИ ДА МУ НАПРАВИ КАКВОТО ЛИ ДА Е НА МАЛКИЯ ОТДОЛУ ?!?!?!?!?!?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1