Дали е правилно ?

14.01.14
13:50

Здравейте ! Искам да ви попитам за моята диета :
Какво не ям:
-сладки изделия,сладкиши и хич не ям сладко никакво.
-тестени изделия.
-мазнини , само 1-супена лъжица за палачинката на Пиер Дюкан.
-снаксове и др...
Другото което е готвя всякакви ястия в плик.
Също така пия по 2 л вода на ден ..
Искам до лятото да свали мин 15-20 кг за 4 месеца.
Моля коментирайте и ми дайте съвет. Не искам след като спра диетата да си върна кг .....

14.01.14
13:54

(tmi)

Не знам откъде да започна......
Първо не знам кой ти е казал, че да НЕ приемаш НИКАКВИ мазнини Е ЗДРАВОСЛОВНО! Едно е да не ядеш МАЗНИ храни, пържено, панирано, съвсем друго е да не приемаш и ПОЛЕЗНИТЕ мазнини като зехтин, маслини, авокадо, тахан,жълтъци, сурови ядки и тн. Второ, това, че не ядеш сладко и тестено, и снаксове, далеч не може да се нарече, че спазваш “диета”. Трето, ако иска да свалиш кг и да не си ги върнеш, трябва да си изградиш хранителна култура, която остава за цял живот, а не за период от 3-4 месеца. Четвърто - НЕ Е здравословно да свалиш 20 кг за 4 месеца освен ако не искаш всичко по теб да увисне. Свалянето ти трябва да бъде съчетано с тренировки, за да не загубиш и малкото мускулна маса, която имаш и да предотвартиш грозното свличане на кожата. Изчисли си калориен баланс, харесай си един режим от примерните в сайта и го съчетай с физическа активност.
Напиши едно твое примерно меню за деня

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 14.01.14 17:30.

15.01.14
15:44

Благодаря ! Наистина това е от полза за мен ! Ще те послушам. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1