Жилави мускули, Дали изобщо може да се качва кг?

15.01.14
11:22

В фитнеса ми казват че съм жилав, не съм ги питал какво значи защото не искам, въпроса ми е след като съм жилав , дали ще мога да качвам килограми, и най вече да изграждам мускул ?:/ не знам какво да си мисля , искам да качa едни 10 кг за 1 година но не знам дали да си давам зор ....

Темата беше редактирана от LeleMamo Na Djamo на 15.01.14 11:31.

15.01.14
12:11

Няма такова понятия като жилав. И да, можеш да качваш килограми. Ако си начинаещ, 10 кг. за година е нормално. Но ако не си даваш зор (с тренировките и храненето), няма да стане.

15.01.14
12:36

казано от Петко К на 15.01.14, 12:11:

Няма такова понятия като жилав. И да, можеш да качваш килограми. Ако си начинаещ, 10 кг. за година е нормално. Но ако не си даваш зор (с тренировките и храненето), няма да стане.

Казват ми , ти си жилав ,даже някой ми беше казал че нямало да ми стои добре....а и аз съм по слаб  не знам какво да мисля

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1