14.01.14
22:39
Здравейте.
Ориентирал съм се към закупуването на глутамин за издръжливост и бързо възстановяване, както и преждевременно изгаряне на мазнините от областта на корема. Значи, до преди няколко месеца съм тренирал на сериозно в Италия, но след завръщането ми спрях, понеже рядко си стоях вкъщи. Постоянно с приятели и почти никакво време за тренировки, но дойде моментът, в който отново да започна да вдигам, понеже физиката ми не е тази, която обикновено съм свикнал да гледам, но и не само аз. Много хора не спират да ми натякват, че много съм отслабнал, което е така. Формата в раменете е погубена, бицепс, трицепс, общо взето всичко. Единственият дефект в моята част на физиката е, коремът. Та, идеята ми беше да взема глутамин и какви са евентуалните шансове, че да възстановя форма и възможно ли е покачването на теглото чрез него? Имам малко да изгарям мазнини от корема, за това и не смятам да го съчетавам с други хранителни добавки, за това така съм написал в заглавието на тази тема. Надявам се да съм улучил мястото на темата, както и се надявам тя да не бъде преместена в архива с ненужните теми, а да бъде посредствено преместена. Благодаря предварително. :)
14.01.14
23:23
Защо се спря на глутамин за тази цел?
Той по принцип има доста дискусионни очаквани ефекти, но поне според мен, нито един от тях не е свързан с това, което очакваш да стане.
Отделно от това, каквото и да вземеш, ако продължаваш напред-назад с приятели и без тренировки и режим - знаеш края на изречението (надявам се).
15.01.14
12:46
Не, този път не смятам да прекъсвам тренировките, понеже имам професионални уреди вкъщи, които мога да използвам. Единствено, дето ми липсва лежанката, но тя ще ми бъде подарена от майка ми следващия месец. Но да се върнем на темата за добавките - какво да взема? Протеини? Не желая за изгарянето да взимам бърнъри и карнитини, така че недейте да се хабите.
15.01.14
16:44
добавките не са пътя към целта ти, нужни са ти само тренировки и добър хранителен режим, резултатите ще дойдат от само себе си