По-силен --> Помощ, Как??

Здравейте ! Искам да ми помогнете, с проблема ми. Имам много слабо тяло. В училище няма човек, който да не ме бие на канадска борба. Имам само едни слаби плочки, които едвам си личат. Искам да натрупам малко мускули, да стана по-силен, но ако питам някой мой приятел, или ще ми се смее и ще каже “Къде отиваш с тея кокали на лостове и на фитнес!” и толкова. Ако може да ми изготвите някаква фитнес програма понеже не разбирам нищо от фитнес и ако може да е за домашни условия. Тежа 50кг., висок съм 170см и съм на 15 год. :) Благодаря предварително :)

Ти ако питаш приятелите си за всичко, ще си пропилееш живота.
Почваш да се храниш правилно, без газирани, намалено сладко, намалени тестени изделия, увеличени полезни мазнини - т.е. повече ядки, но сурови! Правиш си една карта за фитнес, ако нямаш възможност - запукваш лостовете. Намираш кръгова тренировъчна програма за начинаещи и я следваш поне 3 месеца, пускай си надъхващи клипчета, черпи мотивация от всичко и от всички. Не се интересувай от мнението на другите, може само да ти навреди. ЯЖ МНОГО ПЪТИ НА ДЕН, ГОЛЕМИ ПОРЦИИ! Разбери го - най-важното  е да ядеш много и правилно доколкото можеш... Ако се затрудняваш с намирането на програма, кажи и ще ти намерим подходяща. Ако ти липсва мотивация си направи един дневник в който всеки ден да описваш деня си, храненията и тренировката, мисля че като наблюдаваш прогреса си ще се надъхваш доста.
Успех!

Ако не питам приятелите ми, то кого друг да питам освен тук? Храненето ми е доста добре, но килограми не качвам, не знам защо. Сега е зима и в моето населено място няма, затова предпочитам домашни условия. И да ако може да ми намерите тренировъчна програма, защото която и да срещна е прекалено изтощителна за мен. Следвам passion4proffesion, но даже и за 1-вите нива ми е трудно. Цяло Лято съм спортувал (на село [работа], бягане, колоездене и т.н.) но нямам така добре оформени мускули. Благодаря, че писа в темата ми, надявам се ако може някаква тренировъчна програма да ми направите, ще я следвам не 3, а 5-6 месеца, само и само да оформя някакво тяло.
П.С. забравих да спомена, че не мога да правя набирания

казано от Валентин Веселинов на 14.01.14, 19:32:

Храненето ми е доста добре, но килограми не качвам...

Това са два факта... но не е възможно и двата да са истина едновременно.
:)

14.01.14
22:26

Как няма да ти се смеят,ти една информация не можеш да си намериш сам,а чакаш някой наготово да ти каже.Стегни се и действай.

Кольо Пияндето—> Напълно възможно е щом съм ги описал :)
ddd—-> Ти може би само заглавието прочете. Казах, че съм напълно нов във фитнеса. Все още не съм и стъпвал във фитнес зала. Повечето имена на упражненията не мога да си ги “преведа” какво означават. :|

Валентин Веселинов, няма как храненето ти да е много добро и въпреки това да не качваш. Просто няма начин. Това, че ти сам оценяваш храненето си като много добро все още не значи, че то реално е такова. Ясно ми е, че не си съгласен с това, но докато не подобриш храненето, положението няма да се промени значително... ;) Разгледай сега програмите за начинаещи в сайта, харесай си някоя и започвай от утре. Разгледай и материалите за хранене, както и темите в съответните раздели. Още по-доброто хранене можеш да го започваш още от тази вечер. :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.01.14 17:12.

Това, което казах е казано от майка ми и баща ми когато сме се събирали с роднини. Като ме видят ми казва нещо от сорта “Ти ядеш ли въобще” и им отговарям, че ям и то доста добре, но докато баща ми или майка ми не го потвърдят те няма да ми повярват. Иначе съм разглеждал за начинаещи, но повечето са за фитнес, а аз нямам възможност точно през зимата да пътувам всеки ден (или през ден) за да ходя до най-близкият фитнес център :)

15.01.14
19:04

казано от Валентин Веселинов на 15.01.14, 18:59:

Това, което казах е казано от майка ми и баща ми когато сме се събирали с роднини.

Отворете темата с бисерите . Много смях .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1