08.11.05
20:13
Тези яйца на “очи” са много вкусни и без капка мазнина.В малка ,дълбока тенджера или кастронче слагам 2 чаени чаши вода да заври тогава пускаме 2-3 яйца цели /естествено без черупките/ да не се спука жълтъка като се забулят т.е. белтъкът побелее напълно,а жълтъкът е лекичко рохкав се вадят с решетеста лъжица върху кисело мляко или натрошено сирене,а може и направо в чиния.Отгоре за кеф може да им ръснеш малко червено пиперче и шарена солчица /чубричка/ БОН АПЕТИ
е не майка ми ми го каэа/ тя ги прави така пак с утито сме си пили кафето :D :D :D
20.03.06
18:19
верно са по панагюрски :D можете да добавите и малко чесън, става яко само гледайте да не е преди да излизата :D
02.04.06
11:24
Хах :) дам това са си яйица по панагюрски и общоприетата рецепта гласи, че след като ги извадим от тенджерата с водата с решетеста лъжица ги слагаме в дълбока чиния с кисело мляко на дъното,поръсваме ги с червен пипер и острани бучица сиренце :)
аз обичан да им слагам и кротончета (пържени трохички и на края като ги сваля от огъня слагам малко червен пепер
и ги поливаш с една две лъжици върху млякото
вкусно но вредно
знам
12.09.06
01:24
ти я си гледай нвд-то и не давай такива идеи на хората!
без крутон4етата са перфектни яйцата
слушам
яица без мазнина
няма само да спамя хубавата тема
:) :lol:
ама да си знаете че става супер
какъв кулинарен блясък(аромат и вкус) се получава с тази малка магиика на цялото произведенеие на изкуството
че като видя ядстието без това си изглежда “измито” и непълно, нещо си му липсва,
но се яде и е полезно
16.09.06
11:57
в 4аена лъжи4ка масло няма лошо да се сготвят
кофти са крутон4етата?
абе как се пише крОтони или крУтони?
16.09.06
12:01
Крутони се пише - това е хляба нарязан на малки парчета.
Кротон е едно растение. :D
16.09.06
12:28
ааа, мерси мн, питам за хляба, 4е по принцип съм маниак на тема правопис
тва, 4е като пиша във форума тук таме скип-вам по някоя запетая, то е щото ме мързи
а кво е тва растение крОтон?
16.09.06
13:40