Гърди....

BA

10.10.05
09:58

Здравейте, може би ще ви се стори малко странна темата, защото най-често темите свързани за гърди е за техния разтеж, а при мен случая е точно противоположния - гърдите ми станаха прекалено (не точно думата, но просто усъзнах че гърди в моя спорт не са ми нужни чак толкова големи и че само ми “тежат”) големи. Искам да питам как мога да ги прибера и да намаля, без да атрофират и да ми увиснат или е твърде късно....  :?:

10.10.05
10:06

Ами спри да ги тренираш известно време.

10.10.05
10:49

[quote author=“basketball”]Здравейте, може би ще ви се стори малко странна темата, защото най-често темите свързани за гърди е за техния разтеж, а при мен случая е точно противоположния - гърдите ми станаха прекалено (не точно думата, но просто усъзнах че гърди в моя спорт не са ми нужни чак толкова големи и че само ми “тежат”) големи. Искам да питам как мога да ги прибера и да намаля, без да атрофират и да ми увиснат или е твърде късно....  :?:

да ти имам проблемите :oops:  :)

BA

10.10.05
19:10

[quote author=”Петко К”]Ами спри да ги тренираш известно време.

ми братле така нема ли да атрфират и да станат некви увиснали?!?

10.10.05
20:09

[quote author=“basketball”][quote author=”Петко К”]Ами спри да ги тренираш известно време.

Атрофия не значи увисване, а е обратното на хипертрофия ;)

[quote author=“basketball”][quote author=”Петко К”]Ами спри да ги тренираш известно време.

Да атрофират означава да се разградят грубо казано. Просто ще се смалят или изчезнат  :wink:

08.11.05
20:25

ИСКАМ И АЗ ТАКИВА ГЪРДИ :lol:  :(  :wink:

EA

08.11.05
20:57

ами орефеляваи ги яко :) там с леки тежести пръи 15-20 серии с по 12 повторения абе релеф им прави - хем ши са приберат малко хем ши са оформят по хубаво

08.11.05
21:07

релеф се прави с храна, а не с повторения!

08.11.05
21:41

[quote author=“Hristo”]релеф се прави с храна, а не с повторения!

Релеф се прави с храна и повторения !

08.11.05
21:43

[quote author=“galant”][quote author=“Hristo”]релеф се прави с храна, а не с повторения!

Повторенията, които правиш нямат отношение към релефа на мускулите. Това е заблуда, в която повечето хора не знам защо още вярват.

SO

08.11.05
23:26

[quote author=”Петко К”][quote author=“galant”][quote author=“Hristo”]релеф се прави с храна, а не с повторения!

Повторенията, които правиш нямат отношение към релефа на мускулите. Това е заблуда, в която повечето хора не знам защо още вярват.

абсолютно. На някои гърдите им тръгват при 3 серии по 6 повторения, на други на 5 серии по 10 повторения. Някои си вдигат като хамали и им растът, а други си скъсват влакната от негативни повторения, за да им ръстат. Ще ти докарам един 150кг и искам да му кажеш как да направи релеф на гърдите с повторения :).

Релеф се прави с диета, а не с повторения !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1