10.10.05
09:58
Здравейте, може би ще ви се стори малко странна темата, защото най-често темите свързани за гърди е за техния разтеж, а при мен случая е точно противоположния - гърдите ми станаха прекалено (не точно думата, но просто усъзнах че гърди в моя спорт не са ми нужни чак толкова големи и че само ми “тежат”) големи. Искам да питам как мога да ги прибера и да намаля, без да атрофират и да ми увиснат или е твърде късно.... :?:
да ти имам проблемите :oops: :)
10.10.05
19:10
ми братле така нема ли да атрфират и да станат некви увиснали?!?
Атрофия не значи увисване, а е обратното на хипертрофия ;)
10.10.05
20:15
Да атрофират означава да се разградят грубо казано. Просто ще се смалят или изчезнат :wink:
08.11.05
20:57
ами орефеляваи ги яко :) там с леки тежести пръи 15-20 серии с по 12 повторения абе релеф им прави - хем ши са приберат малко хем ши са оформят по хубаво
Релеф се прави с храна и повторения !
Повторенията, които правиш нямат отношение към релефа на мускулите. Това е заблуда, в която повечето хора не знам защо още вярват.
08.11.05
23:26
Повторенията, които правиш нямат отношение към релефа на мускулите. Това е заблуда, в която повечето хора не знам защо още вярват.
абсолютно. На някои гърдите им тръгват при 3 серии по 6 повторения, на други на 5 серии по 10 повторения. Някои си вдигат като хамали и им растът, а други си скъсват влакната от негативни повторения, за да им ръстат. Ще ти докарам един 150кг и искам да му кажеш как да направи релеф на гърдите с повторения :).
Релеф се прави с диета, а не с повторения !!!