16.01.14
11:31
Здравейте това е моя дневник
ще попитам един въпросчета
значи аз почнах да тренирам и ми направиха хранителен протеинов режим значи искам да попитам в програмата са ми написали за преди обед да зема добавка но те ми казаха че може да не зимам това дето искам да постигна можело и без добавки та тогава с каква храна да комбинирам вместо добавката и за преди вечеря пак има добавка и пак трябва да го заместя с нещо с кой храни бихте ми препоръчали вместо добавките на преди обяда и преди вечерята иначе ако броим храненето е 3-4 пъти за деня което е малко според мен ако някой иска повече протейни да усвои от храна 3-4 е малко
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 16.01.14 13:35.
16.01.14
11:41
Значи... хайде да се разберем по един въпрос. В този форум уважаваме българския език и държим на това. Предишните ти мнения бяха отстранени именно по тази причина. Предлагам ти да коригираш начина си на писане - подобно ниво на грамотност НЕ е приемливо. Това не е молба. Написаното горе се чете и разбира трудно заради правописните грешки и липсата на пунктуация.
Отделно от това - четеш тази тема, обмисляш нещата и описваш нещата нормално. Целта на дневника е малко по-различна, но за сега няма да го затварям.
16.01.14
13:17
аз не съм много българин иначе се старая да пиша както трябва аз съм задал въпрос да ми отговорите а не да се заяждате кой как пише еи такива хора най мразим
16.01.14
13:28
казано от Илиян Тонев на 16.01.14, 12:31:
Господи, защо не си прибереш вересиите...
като не знаеш кво да отговориш защо се заяждаш
16.01.14
13:35
Категорично неприемливо е публикуването на мнения при подобно ниво на грамотност.
Благодарим за старанието, но държим на уважението, което споменах в предишното си мнение.
Това не е лично отношение, още по-малко е заяждане. Това е принципна позиция на медията BB-Team.