Честит Архангеловден!

08.11.05
20:46

Да се чустват поздравени всички, които носят името: Ангел, Ангелина, Михаил, Михаила, Гавраил, Радка, Радко, Рангел, Райчо, Райна, Огнян, Пламен, Емилия, Емил, Милен. Пожелавам ви здраве, късмет и щастие.  :)
А Емо и Мишо да почерпят специално. :D

08.11.05
21:13

Много здраве и от мене ;)

08.11.05
21:22

Поздрави и от мен и вси4ко най. :wink:

08.11.05
21:28

:arrow: [quote author=“bolkers”]Поздрави и от мен и вси4ко най. :wink:

:wink:

08.11.05
21:59

да са ни живи и здрави всички именници и да ни радват още дълго време

08.11.05
23:18

[quote author=“ridddick”]да са ни живи и здрави всички именници и да ни радват още дълго време

08.11.05
23:59

[quote author=“Mr_Muskul”]Да се чустват поздравени всички, които носят името: Ангел, Ангелина, Михаил, Михаила, Гавраил, Радка, Радко, Рангел, Райчо, Райна, Огнян, Пламен, Емилия, Емил, Милен. Пожелавам ви здраве, късмет и щастие.  :)
А Емо и Мишо да почерпят специално. :D

Братле що не писа по рано!Имам позната Радка и забраих да и честитя, мноо гадну!

09.11.05
00:02

Честито на именниците.И аз имам позната Емилия,обаче тя не празнува имен ден днес.Тъй че...

09.11.05
21:47

Честито на моя френд ЕМО жив и здрав и много успехи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1