Пичове напишете ми комбинация за сила и ММ начинаещ съм и се храня стабилно очаквам съветите ви :)

16.01.14
14:22

Храня се 4 пъти (стабилно) пия само Мултивитамини тренирам 4 пъти седмично пускам постоянно теми с различни добавки но все не мога да разбера коя е най-добрата комбинация за ММ и сила очаквам вашите мнения и съвети като по-опитни в залата стажа ми е г/д 2 месеца ще ви бъда изключително благодарен ако ми помогнете. Поздрави :)

А замислял ли си се, че може би дадена комбинация от добавки е подходяща в едни случаи, а друга комбинация - в други?
От друга страна приемането на спортни добавки (1) не е задължително и (2) не е гаранция за резултати.
При твоя тренировъчен стаж ти вече приемаш нужните добавки, можеш да добавиш рибено масло.

16.01.14
14:57

Искам да пробвам с добавки за да може да забързам леко ефекта а и нямам достатъчно сила какви добавки вземам освен Мултивитамините а относно рибата немога да пия,ям или други начини дая приемам алергичен съм

Няма никакъв смисъл да бързаш да пораснеш - добавките няма да ускорят постигането на резултатите. Щом нямаш достатъчно сила, помисли в три посоки - (1) храниш ли се правилно, (2) тренираш ли правилно и (3) почиваш ли си правилно. Добавки има най-различни, изборът се прави според нуждите, целите и възможностите на режима и трениращия. За теб най-доброто решение в момента (а и още доста време напред) е да насочиш усилията си към подобряване на храненето, тренировките и почивката.

Постарай се да пишеш по-грамотно. Оформи мислите си и структурирай изреченията, за да е ясно какво искаш да кажеш. Пиши грамотно, ползвай препинателни знаци. Това не е молба, тук уважаваме българския език.

13.03.14
20:15

Здравейте приятели, кой протеин да избера за възстановяване след тренировка.

BSN - Syntha 6
Pure Nutrition - Pure Whey
Gaspari Nutrition - MyoFusion
Muscle Pharm - COMBAT

Ще ви бъда благодарен! :)

MusclePharm Combat е оптималният избор в случая.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1