Предложете някакъв режим!

Здравейте, нов съм тук. Казвам се Стефан, на 28 години. Проблема ми е следния. От 4 години съм професионален шофьор извън страната... общо взето знаете как  е, яко каране и седене и спане по цели дни и нощи.Като почнах да карам бях около 95-96 кг, но последната една година качих драстично и под драстично имам предвид, че сега съм 124/5 кг.Висок съм 188см. Нужна ми е малко помощ, ако е възможно някак си да сваля малко от тях.Лошото е само, че живота ми е наистина доста застоял - каране, каране и пак каране... и не мога да ходя на фитнес.Единственото нещо, което мога да си позволя е някакви упражнения в полеви условия,мисля да си купя някакви дъмбелчета да правя някакви упражнения, клекове, лицеви, коремни и от време на време малко бягане мога да правя, но ми е нужна помощ и от вас за някакъв режим, който може да ми помогне.Ще бъда много благодарен на всеки, който може да помогне с нещо.

16.01.14
17:41

Твоят колега - Чичо Митко бая добре се справя.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/64549

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1