какво е постигнал човека за 3 години

JI

08.11.05
20:32

Ето вижте http://www.bodybuilders.com/amateur.htm
това мисля че е поредното доказателство ,че
парите са всичко почти във тоя спорт ( както и във всеки друг )  и само с тренировки не става :)

BO

08.11.05
20:36

[quote author=“JiVk0”]Ето вижте http://www.bodybuilders.com/amateur.htm
това мисля че е поредното доказателство ,че
парите са всичко почти във тоя спорт ( както и във всеки друг )  и само с тренировки не става :)

и с много желание  :D

08.11.05
21:02

[quote author=“Borislav”]
и с много желание  :D

и с много зоб :D

BO

08.11.05
21:08

[quote author=“AbSs”]
и с много зоб :D

има ли кинти ше има и зоб  :D

08.11.05
22:01

за 3 години такова тяло без зоб не става :wink:

08.11.05
22:18

Ха-ха това е малко като Любо Лежанката, като беше във Вот на Доверие, казваше че никога в живота си не е посегнал към забранен медикамент, и ежемесечно прави допинг тестове, и излизат отрицателни =). 185лбс това са близо 84кг-ма, незнам за мен лично трябва да не работиш и да си изцяло отдаден на бодибилдинга тогава за да си във такава форма на такива кг-ми.

®N

08.11.05
22:49

Напълно е възможно за три години да се направи такава физика без стероиди, но това трябва да ти е единственото задължение, т.е. да си изцяло отдаден на спорта без да имаш някакви странични занимания, като работа например и повечето ти пари да отиват за качествена храна и добавки, а също така и да имаш ген.

_M

08.11.05
23:00

[quote author=“ridddick”]за 3 години такова тяло без зоб не става :wink:

абсолютно!наивно е да се смята ,че само с отдаване на бодибилдинга може да се постигне...

08.11.05
23:14

[quote author=”®off™”]Напълно е възможно за три години да се направи такава физика без стероиди, но това трябва да ти е единственото задължение, т.е. да си изцяло отдаден на спорта без да имаш някакви странични занимания, като работа например и повечето ти пари да отиват за качествена храна и добавки, а също така и да имаш ген.

Напълно съм съгласен :!:  :wink:

08.11.05
23:16

[quote author=“bolkers”][quote author=”®off™”]Напълно е възможно за три години да се направи такава физика без стероиди, но това трябва да ти е единственото задължение, т.е. да си изцяло отдаден на спорта без да имаш някакви странични занимания, като работа например и повечето ти пари да отиват за качествена храна и добавки, а също така и да имаш ген.

ти дори си жив приер. :D

08.11.05
23:23

[quote author=“Size”][quote author=“bolkers”][quote author=”®off™”]Напълно е възможно за три години да се направи такава физика без стероиди, но това трябва да ти е единственото задължение, т.е. да си изцяло отдаден на спорта без да имаш някакви странични занимания, като работа например и повечето ти пари да отиват за качествена храна и добавки, а също така и да имаш ген.

ти дори си жив приер. :D

Ахахаха
Що бе,с желание всичко се постига(и пари)
Пък и 3 години са доста време ама вижте,че няма снимка от преди така че нямаме база за сравнение и не знаем къв е бил преди...

JI

09.11.05
10:38

е сигурно наистина без зоб не може , но въпреки това това тяло е за 3 години , поне така пише :) доста доста невероятно ми се стори затова постнах .

09.11.05
12:56

Незнам какво толкова невероятно виждате в този. 3 години не са малко време при условие, че е имал много добра база преди да започне с културизма. Пише, че се е занимавал с катерене и баскет, което малко или много оформя тялото. Оттам здрава храна+скъпи суплементи и достатъчно почивка можеше и повече да постигне./До 70кг е/ Дори не мисля, че е зобил.

JI

09.11.05
20:37

аз пуснах темата пордаи факта ,че американците имат огромни възможности за развитие . Пордаи финансовия фактор ,
докато ние тук  :?  имаме огромното желание и малкото средства за жалост :) .

09.11.05
21:38

Трудничко без зоб ще стане това но това не е въпроса тук за 3 години добре

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1