Здравко Петров?

27.06.04
18:43

Някой може ли да намери информация и снимки на Здравко Петров? Бил е шампион на България по културизъм ама преди около 20-30 години  :roll:  Много ше съм радостен ако някой намери нещо  :wink:

LE

28.06.04
19:14

Мога да ти кажа Олимп-ове в които има негови снимки иначе в нета сигурно няма да го срещнеш!

28.06.04
19:38

eee жалко  :(  Много му се кефя щото той ми е учител по математика 8) и исках да видя как е изглеждал преди и да го сравня с това как е сега. Май ще си потърся броя на Олимп - един приятел май го има. Все пак мерси лесно  :wink:

LE

28.06.04
20:11

Хаха честито,пича за времето си добре е изглеждал :wink: препращаи го към форума :lol: !Тои Олимп-а не е един а доста.

28.06.04
20:23

Добре,като сте започнали така ни заинтригувахте,но малко хора са чували това име.Разкажете какво е печелил,как е изглеждал,въобще що за културист е бил.

28.06.04
22:29

Аз не знам много за изявите му в ББ само, че е бил шампион на България преди време.
Иначе е роден във Видин и като малък яко е плувал в Дунав  :lol: Т’ва е сериозно - той веднъж ни обесняваше как са правили некви спускания по течението и после обратно срещу течението :shock: Супер добър е в математиката - около 30 години преподава във Видинската математическа гимназия. После идва в София и някъде около 10 години е учител в Софийската математическа. Обаче нещо се скарва с директора (който между другото е яко тъп) и се мести за една година в Немската. И вече от около 4 години е в моето училище - Националната природо-математическа гимназия. Предполагам, като видяхте къде е преподавал, сами се убедихте, че е много добър в математиката  :wink:  Което за пореден път показва, че културистите не са глупави и че това е твърдение на някои комплексарчета :twisted: А сегашното му състояние е перфектно за възрастта му - е има малко коремче, но е допустимо. Ама каква ръка има... :P

Айде ако лесно не го мързи може да напише нещо и за постиженията му в bodybuilding-а

LE

28.06.04
22:31

хаха нека ми доиде някои да ми казва че културистите са глупави.................просто ще му отворя некои читанка по културизъм да види девоиката дали ще разбере нещо!

28.06.04
23:04

Здравко Петров и аз го знам. Освен че е културист и математик свири и на цигулка. А имаче има корем наистина ама като трагне по къса фанелка в Училище и комплексира всички. Между другото Гаро и аз съм от НПМГ ти от 10 а или б си?

29.06.04
01:37

Браво на Здравно-щом я знае математиката няма грешка този човек.А не знам как сте се събрали всички в някво даскало с учители-културисти.В нашто ЕГ в Пловдив най-големия мутант е с ръка 32 :lol: .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1