двоумя се между 2 протеина need help плс

08.11.05
22:32

значи искам малко помощ от хора които са компетентни на тази тема
чудя се какуф протеин да си купя на УНИВЕРСАЛ или НУТРИМ ( говорим си за гейнери ) и от кой да очаквам по добър ефект от универсал-а или на нутрим ?
благодаря предварително
Превод Mr_Muskul

SE

08.11.05
22:59

Ако може следващият път да пишеш на КИРИЛИЦА
а по темата всички казват че на Universal са им много добри продуктите можеби най добрите но не случайно са и най скъпите

08.11.05
23:04

Ми аз лично имам гейнер на Universal и мога да кажа че съм доволен както и не само аз. Мисля че и  двете фирми са доста добри но за Universal ти трябват малко повечко пари. за качество до колктото знам  Universal са по добри, но  са и по скъпи! За Nutrim тепърва ще ползвам техен продукт но сам чувал че и те са доста добри.

08.11.05
23:08

нутрим rulezzzz :wink:  :twisted:

08.11.05
23:11

Абе всеки организъм е различен и приема по различен начин добавките.На един му влияе добре на друг не.Опитай и с двата но по продължително - ти ще усетиш разликата

SE

08.11.05
23:12

[quote author=“bolkers”]нутрим rulezzzz :wink:  :twisted:

bolkers вече ставаш смешен няма просто база за сравнение между
Nitrum и Universal ти само рекламки правиш на Nitrum човек може да си каже че си им рекламно лице

08.11.05
23:17

[quote author=“SeLeCt”][quote author=“bolkers”]нутрим rulezzzz :wink:  :twisted:

bolkers вече ставаш смешен няма просто база за сравнение между
Nitrum и Universal ти само рекламки правиш на Nitrum човек може да си каже че си им рекламно лице

Ми човека за тия пари дето има тва може да си позволи(не че аз имам повече) Ако имах щях да си купувам Musashi или Optimum.
Иначе по темата земи си Universal :!:

08.11.05
23:17

няма такова нещо SeLeCt :lol:  :lol:  :lol:  просто съм пробва голяма част от продуктите на нутрим и сам много доволен от резултатите. :wink:
А за унивърсал само 1 месец сам пил протеин и нямаше ефект както с про голда. :wink:

SE

08.11.05
23:28

извинявам се за казаното но аз мисля че продуктите специално Ha
Universal са най добрите на пазара и както каза XaMaLLa всеки организъм е различен

08.11.05
23:28

[quote author=“ZeroMancer”]Ако имах щях да си купувам Musashi или Optimum.
  :!:

за Мусаши в залата са ми казвали че не струват въпреки че преди това знаех че са най добрите. Въпросът ми е добри ли са или не, и като затвориха магазина им от къде могат да се намерат техни продукти?

SE

08.11.05
23:30

квартал дианабад ,хотел Диана етаж 1

08.11.05
23:41

ok! Мерси

SO

09.11.05
10:01

Ако все още се чудиш кои са по добри , ще ти кажа 2-3 неща.Според мен Универсал са класи по на горе от Нутрим  :) Не са българска фирма , изобщо на съвсем друго ниво са  :!: Вярно е че нутрим са ефтини и няма да споря ,че съотношението на качество/цена при нутрим е перфектно за разлика от скуса им  :D

09.11.05
12:29

еми аз имам финансовата възможност да си купя на универсал 4.7кг mass гайнер 3000-80lv или нещу от сорта заслужава ли си :))
и има ли нужда да го комбинирам със цреатин(на оптимум нутритион или там как бше :P ) ???

SO

09.11.05
23:29

Щом имаш пари зимай Универсала и не се чуди ,а комбинацията с креатин ще бъде просто чудесна  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1