11.01.14
08:26
Здравейте!
От няколко години съм фен на bb-team, чета и се интересувам, но вече нямам време да пиша. От година и половина отново тренирам редовно след няколко месечна почивка, сега планирам какви добавки да си взема, когато започне сезона за топене на мазнините. На 25 години съм, тежа 94кг., висок 183см., талия 97см.
Планирам: Animal Stack, Animal M - Stack, Black fyre (Pure Nutrition), BCAA Expres, Power Pak (PN) и протеин изолат, но не съм решил какъв.
В комбинация с добър хранителен режим, кардио - 3/4 пъти седмично и тежки силови в залата - 3 пъти седмично. Нека някой, който е запознат с продуктите да сподели мнението си за тази комбинация.
Благодаря!
14.01.14
20:55
” Отзивчиви ” както Винаги!
17.01.14
09:37
казано от Georgi Popov на 11.01.14, 08:26:
Здравейте!
От няколко години съм фен на bb-team, чета и се интересувам, но вече нямам време да пиша. От година и половина отново тренирам редовно след няколко месечна почивка, сега планирам какви добавки да си взема, когато започне сезона за топене на мазнините. На 25 години съм, тежа 94кг., висок 183см., талия 97см.
Планирам: Animal Stack, Animal M - Stack, Black fyre (Pure Nutrition), BCAA Expres, Power Pak (PN) и протеин изолат, но не съм решил какъв.
В комбинация с добър хранителен режим, кардио - 3/4 пъти седмично и тежки силови в залата - 3 пъти седмично. Нека някой, който е запознат с продуктите да сподели мнението си за тази комбинация.
Благодаря!
1. Animal продуктите са доста скъпи за това което предлагат и отделно формулите им са доста остарели затова по-добре се насочи към нещо друго.
2. Не съм пил фетбърнъра, но съм доволен от Slim FX, OxyElitePro и Detonatrol.
3. БЦАА-то бих го заменил с инстантните на Bulk или на PrimaForce.
4. Има по-добри варианти за витамино-минерален комплекс - Orange Triad и Anavite.
5. Добри варианти за изолат са - Nectar и IsoPrime CFM, както и неовкусения на Bulk.
17.01.14
10:14
казано от Georgi Popov на 14.01.14, 20:55:
“Отзивчиви” както Винаги!
Я чакай малко... този сарказъм “леко” ме вади от равновесие!
Нима тук някой ти е задължен? Или аз не съм разбрал нещо?
След като никой не отговаря, може ли да има основателна причина за това?
Искаш качествен и полезен отговор, нали? А смяташ ли, че на някой му се занимава да задава купчината въпроси, които са нужни за да ти се даде такъв отговор?
Малко ли сме говорили за всеки един от тези продукти?
Търсачката не открива информация за нито един от тях, правилно ли разбирам?
Как да преценим дали комбинацията от добавки е добра или не? По тази информация ли:
казано от Georgi Popov на 11.01.14, 08:26:
добър хранителен режим, кардио - 3/4 пъти седмично и тежки силови в залата - 3 пъти седмично.
До колкото ми е известно това не е форум за гадатели и ясновидци.
Информацията, която си предоставил за режима, е достатъчна само за ’стрелба в тъмното’ и отговор наизуст. Всеки, който цени думите си и стои зад тях, ще се въздържи от мнение по темата. Освен това, до колкото ми е известно, мненията тук се дават доброволно.
По-горе са прави хората, недей да си мислиш лоши неща за тях. Нищо от Анимал серията не ти трябва на този етап. Фет бърнер си вземи когато понаправиш малко стаж и имаш нужда да те дигни нещо, сериозно след определено време в залата. BCAA са ти задължителни от добавките, 20-30грама дневен прием раздален на няколко пъти. Вече дали хапчета или прах ще избереш ти. Мулти витамини и омега 3 да препоръчително. Протеин изолат само в случай, че имаш лактозна непоносимост. Обикновен суроватъчен протеин ще ти свърши чудесна работа.
Това за тренирането и почивката не го разбрах. Почивка се прави в порядъка на 10-14 дни примерно.
18.01.14
20:57
Не съм искал да прозвучи задължаващо да се пише по темата. Извинявам се ако съм обидил или извадил някого извън кожата му!
Под добър режим имах предвид НВД, като всеки 4-ти ден ще правя зареждане.
4 яйца, 500 грама месо (пилешко, риба, свински бут - варен),обилно зеленчуци (предимно зелен фасул- кръгъл и броколи), сурови ядки 100грама и обилно зехтин. В зареждащите дни ще хапвам и 500 грама варен ориз. Храната ще я разпределям на 4 приема + 2 пъти дневно протеин между храненията.
Кардиото ще се състои в интервално тичане на пътека във фитнеса 3/4 пъти по 30 минути. Тренировките с тежести също ще са 3/4 пъти седмично, като няма да правя множество повторения 8-10 с максимално големи тежести. Казвам 3/4, защото тренирам през едната седмица имам 3 в следващата седмица 4 тренировки.
На колегата Цветомир Неделчев - Имам доста стаж в залата, вече повече от година и половина не съм прекъсвал, а тренирам от 2007г. Под почивка имам предвид, че съм прекъсвал за определени интервали от време ( няколко месеца). Ще си взема изолат именно зашото подозирам, че имам лактозна непоносимост. От 3 седмици не консумирам никакви млечни продукти и стомаха ми не се издува въобще. Въпросът е дали е от млечните или от овесените ядки, защото успоредно ги спрях драстично.
Поздрави! Благодаря!