18.01.14
15:54
Здравейте.. Знам ,че има доста теми с този въпрос ,но не открих отговора ,който ми трябва!
Знам,че попринцип за по-изпъкнали вени е нужно да си на нисък % подкожни мазнини и все пак се интересувам има ли суплименти/медикаменти ,които да помагат за желаното изпъкване и разширяване на вените ?
Със сигурност няма да е особено здравословно ,но ми е интересно да знам ..
Знам ,че зоба е вариант и разширява вените ,но в моя случай това не е решение .
18.01.14
16:00
Полодиах! Бахти тАпАнара...
Значи мушкаш една игла във вена, може и артерия, спринцовката да е пълна с въздух. Натискаш яко, всички мехурчета да влязат вътре. Така ще синтезираш 100 пъти повече азотен оксид и вените ти ще станат като на Рони Колман. Страничния ефект е, че умираш. Ама кво те боли кура? Нали имаш големи вени...
Aйде по-спокойно с тона ... Не сме на село :)
Попитал съм съвсем нормално .. Големи и изпъкнали вени не ми трябват ,защото не ми харесват ,но слушах един спор в залата днес и реших да попитам и да разбера дали съм чул нещо вярно ,или са говорили пълни простотии ...
Аман от такива селяци като тебе приятел !
18.01.14
17:00
Мислиш ли, че това което каза е достатъчно умно за да прозвучи като оправдание. Все едно никога не се е случвало някой да иска нещо, от което няма ползи например, обаче го е страх да си признае и като пита за това, казва абе един приятел така ми каза или в твоя случай, се чудиш дали си чул вярно казаното в един спор... Азотния бустър задържа кръвта в мускулите, следователно и вените ти стават по-изпъкнали. А сега правилно ли си чул?
казано от Grey Knight на 18.01.14, 16:00:
Значи мушкаш една игла във вена, може и артерия, спринцовката да е пълна с въздух. Натискаш яко, всички мехурчета да влязат вътре. Така ще синтезираш 100 пъти повече азотен оксид и вените ти ще станат като на Рони Колман. Страничния ефект е, че умираш. Ама кво те боли кура? Нали имаш големи вени...
Ще закопаш някой така.
Мнението беше редактирано от 6th на 18.01.14 17:07.
казано от Grey Knight на 18.01.14, 16:00:
Хахаха,направи ми деня,честно!Смях се с глас.
18.01.14
17:47
казано от TonsOfDamage на 18.01.14, 17:00:
Азотния бустър задържа кръвта в мускулите, следователно и вените ти стават по-изпъкнали. А сега правилно ли си чул?
К’о?
Не!
(party)