Фатално ли е...?

LE

28.06.04
20:18

Има ли смисъл от кардио или тренировка с тежести за топене на мазнини по друго време от деня освен сутринта?
Понеже както вече всички са рабрали от многото ми теми за релеф,аз досега такъв не съм търсил и ще кажа какво съм чел-че сутринта на гладно(с протеин или амино)се дърпат мазнините,а ако се пусне през друго време на деня се дърпат консумираните въглехидрати,това вярно ли е?Някои които ги пуска през деня да постне какви са му резултатите?Знам че Гоча и Крок сега правят релеф така че да не се скатават а да казват впечатления и знания щото във сряда и аз ги почвам мазнинките :wink: !

28.06.04
21:31

/

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 09:41.

28.06.04
21:53

Ами аз го правя само сутрин, обаче се оказва, че не стига :(
Ще почна в дните когато не дигам тежести да го правя и вечер...
Лесно с адекватен прием на амино преди и след кардиото ще намалиш до минимум катаболата... Като цяло сутрин както знаеш гликогена е на минимум и организма почва почти веднага да смуче от мазнинките, вечер ако си на ниско въглехидратна малкото гликоген, който имаш ще се изразходи с кардиото на ... 15тата минута примерно може и по-рано и после идва ред на мазнините.

LE

28.06.04
22:28

Дам ама моята зала не работи сутрин и ще ми оберат парите да почна в друга зала :cry: .Пък и не съм на НВД са сега пробвам със СВД:) средни въглехидрати.Поживьом увидим :shock:

28.06.04
22:41

.

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 09:41.

29.06.04
11:27

Ами аз винаги правя кардио след тренировка с тежести и ефекта е доста добьр.Защото при тренировката с тежести се израсходва гликогена и при кардиото вече може да хабиш мазнини.@0-30 мин са достатьчни според мене :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1