19.01.14
11:55
Спрях се на ЦХ вариантът чист прираст ми допадна и имам няколко въпроса.Прочетох статията за ЧП, но някои работи не ги разбрах.
1. - Да речем ставам в 7 и до 14 часа не ям нищо и тогава правя първото си хранене тогава мога ли да ям
мазнини + протеин примерно 2-3 яйца с масло или пилешки бут с масло ?
2. - Следващото хранене да е в 16 часа нещо леко и последното ядене след тренировка към 20 : 30
в тренировъчен ден картофи с месо или някакъв друг въглехидрат с протеин, а в почивен мазнини ?
И мога ли през цялото изпълнение на режима да се храня пак ВМ - НВД и повече протеин? Нека опитните да изкажат впечатленията си за този режим и правилно ли е менюто ?
1- Да
по принцип е по добре на гладно.
И да може да се храниш на ВМ-НВД + Циклично
19.01.14
12:15
Мерси за отговора.. Циклично имаш впредвив фастинга нали? А ти спазвал ли си този режим ?
19.01.14
12:21
Резултати ? :D и от какво се състоеше менюто ти ?
Мнението беше редактирано от Йозлем Мехмед на 19.01.14 12:22.
19.01.14
15:26
Изглежда добре,въпреки че принципно е по-добре да тренираш на гладно не е чак от такова значение все пак,важното е 16-18 часа да не ядеш.
Иначе режимът като цяло горе-долу е добре. Просто ако можеш изчисли що-годе макронутриентите.
При мен резултатите са огромни принципно точно от този тип хранене.
19.01.14
15:31
Според мен не правиш нещо като хората с това ВМ-НВД. Не е нормално да го правиш 2-3 месеца и да нямаш никакво мърдане в мерки и кг. Възможно е да прекалявш с калориите, без да го осъзнаваш - на мазнинна диета много лесно се прекалява и се надвишават калориите, дори количеството да ти се струва нормално.Отделно за мен кетонната диета е нещо много добро, но не е хубаво да се прави много продължително време. Добре си се насочила към ЦХ, но според мен ще е ок и да пробваш друг режим или да коригираш този. Ако продължиш да си се храниш, както досега, според мен ефектът пак ще е същият.
19.01.14
16:09
А как да ги изчисля ?
Адриана - Благодаря за коментара. Права си май надвишавам калориите, но не мога да преценя кое колко да ям. Сега искам да изпробвам този режим дано има резултат. Пак ще се храня с мазнини главно както до сега, но ще фаствам 14-16 часа това е разликата.
19.01.14
17:43
Ако приемаш едни и същи калории, резултатът ще е същият, просто ще ги приемеш за по-кратък период от време.. за да сваляш с каквато и да е диета, трябва да си в дефицит.
Аз на мазнинна диета мерех всичката храна, която ям, първият месец, за да се ориентирам кое колко е и да не превишавам. Отделно не готвех нищо в масло и зехтин, а добавях отделно каквото е нужно после, за да знам точно колко е.. доколкото знам ти не мериш храната, почти на всичко имаш масло или зехтин и от там най-вероятно - превишаваш калориите, ядеш повече, отколкото трябва и затова не сваляш.
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 19.01.14 17:45.
19.01.14
19:12
Да не меря храната нямам с какво да я меря и готвя с зехтин и масло. Там ми е грешката и сега ще гледам да не я повтарям при ЦХ. :)