19.01.14
14:33
Здравейте,
Тъй като съм нов за форума, предварително се извинявам ако не съм уцелил раздела.
И така,на 16 години съм 173-4см. 72 кг. Преди 4 месеца бях 85кг тренирам доста, 4-5 пъти на седмица като работя доста по корема (от 1 седмица).Също така правя по към 25 мин.кардио (пътека)+20 мин. велгометър (нз дали така се казваше :D)тоест 45 мин кардио. Доволен съм от резултатите, но исках малко да забързам нещата. Затова си купих PFX (фет бърнър) пия го от 5 дена 2 сутрин след ставане и 2 преди трен.
По принцип прочетох доста добри неща за PFX , но знам че и хранителния режим е важен, а често нямам време за редовно хапване. От друга страна, единственото време, в което мога да отделя време да се нахраня нормално е закуската и вечерята, но не искам да прекалявам и затова приема на протеини хич го няма.Сигорно се питате как ученик няма време да яде еми аз съм 1 смяна а след като свърша училище отивам в магазина на майка и там работя по 4-5 часа :)и доста често аз когато работя тя отива или да си почине и да пазарува и след това да си почине.Понякога ми готви когато съм аз в магазина и после ме сменя. Затова си мислех да взема и някакъв сравнително чист протеин, които да замени 1-2 яденета на ден (не че ще успее напълно).
Притесненията ми обаче са свързани с това дали двата продукта да няма да се обезсмислят взаимно и тъй като с питане на приятели не можах да получа смислен отговор ще помоля за мнение.Също така ако може и да ми предложите някои протеин :)
Благодаря предварително за помощта на всички.
19.01.14
15:52
пудрата не може на замести хранене не можеш ли да си копуваш пържолки от ония които са вакумирани