09.11.05
10:58
Необходима ми е някаква добавка за издръжливост.Момиче съм и съм в период на сваляне.До колкото разбрах най-много се използва креатина,но не мисля,че ще е подходящ за мен.Тренирам бойно изкуство и за това ми е необходима енергия.Не знам какво да пия-витамини,амино или нещо др?!?
09.11.05
12:03
8) Инозин монофосфат
Той е естествено природно съединение, подобряващо използването на кислород за по добра издържливост. Чрез аминиране в тялото от него се получава аденозинмонофосфат и гуанидинмонофосфат, първия от които пък е изходното съединение за синтез на АТФ - директен източник за всички физиологични процеси. Можете да взимате до 1,5г около 30 минути до час преди тренировка. 8)
09.11.05
12:09
Хм...искаш сила и издръжливост.
Ето какво ти препоръчвам от личен опит:
3-4 лъжици пчелен мед разтворени в 1 литър вода и изтискваш 1 лимон(на ден)
С тази формула за 3 седмици качих още 15кг. на лежанката.
Невероятно, но факт :!: .Пък и излиза евтино 8)
09.11.05
12:09
8) И нещо друго: Когато влезе6 във форума на на4алната страница от ляво погледни графа препарати Влез там и погледни в колонка вещества Там ще открие6 “За издръжливост” От там съм ти пейстнъл предния отговор Освен Инозин монофосфата има и други посо4ени Разгледаи ги ако иска6 Ако те интересува и друго питай пак 8)
09.11.05
12:15
[quote author=“madwolf”]Хм...искаш сила и издръжливост.
Ето какво ти препоръчвам от личен опит:
3-4 лъжици пчелен мед разтворени в 1 литър вода и изтискваш 1 лимон(на ден)
С тази формула за 3 седмици качих още 15кг. на лежанката.
Невероятно, но факт :!: .Пък и излиза евтино 8)
4овек ама тя е моми4е бе Мисля 4е не е много уда4но да и предлага6 4ак такива брутални методи Пък и все пак на6ата физика (мъжката) е по разли4на от тяхната Но все пак ако иска да пробва 8)
Само едно уточнение - бъркаш креатина с Л-карнитина, който ти е необходим за сваляне, а също и качва донякъде енергията за тренировка. Няма начин той да не е удачен за теб, а витамините са задължетелни. Добри са и амино к-ните преди и след тренировка, особено ВСАА. Останалото е НВД, но не с крайности, заради бойните изкуства освен, ако не са само ‘’ката’’ и тем подобни простотии. Ако са здраво блъскане, те ще са ти аеробната тренировка със съответните суплементи преди нея.