20.01.14
19:52
Здравейте маниаци,
От вас научих много за фитнеса и се радвам че сега вече като отида във фитнеса знам какво правя, а не като някои мои приятели, за което съм ви искрено благодарен ! Та сега по темата : Бях спрял фитнеса за известно време и сега почнах отново, но не съм сигурен дали хранителният ми режим е добър. Сега ми е такъв
7:00 3 цели яйца + 2 филии със сирене (бял хляб) + накрая една ябълка (заедно с тях пия и един чай)
10:00 3:50 грама кисело мляко + бисквити Белвита (шоколадови)
13:00 Принципно ходя в едно заведение и там ям разнообразно или единия ден ще е Пиле с картофи,Пиле с ориз или Дюнер порция без никакви сосове и тн.. (винаги гледам да има месо)
14:.30 Ям една ябълка (преди тренировка)
От 15:00 до 17:00 Тренировка.. (да малко е дълга, но нали гледам да загрявам повечко време и после като приключа силовата част да разтегна и то времето си минава..)
17:15 съм вкъщи и ям един или два Банана + Протеиново блокче
18:00 бадеми една шепа (не знам колко грама са)
19:00 вечеря ами принципно е нещо сготвено някаква манджа + салата от кисело зеле (понякога ям 3 принцеси)
21:00 Смятам да ям по 100гр Извара
22:00 съм вече в леглото :Д
Забравих да спомена 1.79 съм висок и тежа 76 КГ на 15 години съм(след месец 16) Имам стаж 9 месеца, но тъй като прекъснах сега ходя от 2 седмици.
Темата беше редактирана от Димитър Паунов на 20.01.14 20:02.
20.01.14
20:07
Не ми се вижда много удачен.Няма протеин,храната е някаква оскъдна,обща храна,от която нищо не знаеш какво ядеш.
Вместо това протеиново блокче вземи да ядеш месо,те по принцип най-евтините са около 2,50-3 лв (иначе са въглехидратни блокчета) ,за тези пари 300-400 гр свинско ще ти дойде идеално.
20.01.14
20:49
Разбрах те ! Ами за след тренировка не знам дали е добре да ям месо поне не съм чул. До колкото знам трябват бързи въглехидрати и протеин и евентуално след час, час и половина вече вечерята да има месо. А за протеиновите блокчета аз си мислех че пак има някакъв протеин в тях, но вероятно съм се заблуждавал .
Ще се радвам само ако ми направиш някакви корекции по режима (смисъл да ми предложиш някоя храна, която да включа и евентуално ако има нещо излишно да го премахна) :) За месото разбрах те !
Мнението беше редактирано от Димитър Паунов на 20.01.14 20:52.
20.01.14
21:44
“След тренировки трябват бързи въглехидрати и ПРОТЕИН”- а месото какво е?!
27.03.14
22:44
Здравейте ! Вече почти завършвам периода за трупана на маса и сега искам да изчистя подкожните мазнини. На 16 години съм 182см висок и тежа 85 килограма. КБ-3127 ОКБ- 2627.
8:00 - една доза протейн (whey gold standard)
8:30 - 3 яйца(цели) + 60 грама Овес с вода
10:00- 11:40 тренировка
12:00 - една доза протейн (whey gold standard)
12:50 месо+ 60 грама сварен ориз + една порзция салата от зеле
15:40: 120 грама Риба Тон + 8-9 маслини + салата от домати и краставици
18:00 - 60 грама Бадеми
20:00 - Свински пържоли или кюфтета или кебабчета + салата от марули със зехтин
22:30 - 100 гр Извара + 25 грама Ленено Олио.
За ядене 12:50 за съжаление ям в един ресторант и незнам г/у колко грама ми е месото, но принципно е достатъчно !
Също и за ядене 20:00 не мога да дам точна инфомация за грамажа на даденото ядене, тъй като майка ми ги приготвя.
Мога ли също вечерята (20:00) за източник на протейн да използвам фасула и лещата, тъй като майка много често ги приготвя. За съжаление не ми позволява месо всеки ден за вечеря и ще трябва да мисля други начини..
Приемам всякакви критики по-режима, така че бъдете свободни да критикувате :)
казано от Димитър Паунов на 27.03.14, 22:44:
Мога ли също вечерята (20:00) за източник на протейн да използвам фасула и лещата, тъй като майка много често ги приготвя. За съжаление не ми позволява месо всеки ден за вечеря и ще трябва да мисля други начини..
Има протеин в тях ама май не е достатъчен. Аз съм решил да заредя от ония вакуумираните пил.пържоли от по 100-200 грама за такива случаи. Вярно е че има консерванти, но все пак е месо и е удобно. Топлиш в микровълновата и ядеш. И без това с една леща (без хляб) нищо не става. Днеска ще пазарувам, така че ако някой е решил да ме разубеди - сега е момента :)
Мнението беше редактирано от Pavel D на 28.03.14 07:38.
28.03.14
10:26
казано от P_Dimitrov на 28.03.14, 07:23:
казано от Димитър Паунов на 27.03.14, 22:44:
Има протеин в тях ама май не е достатъчен. Аз съм решил да заредя от ония вакуумираните пил.пържоли от по 100-200 грама за такива случаи. Вярно е че има консерванти, но все пак е месо и е удобно. Топлиш в микровълновата и ядеш. И без това с една леща (без хляб) нищо не става. Днеска ще пазарувам, така че ако някой е решил да ме разубеди - сега е момента :)
А като цяло режима как ти се вижда ? Има ли нужда от корекции някаде ? Забравих също да добавя че режима е НВД.
28.03.14
16:57
леща може,ама тия общи неща като станат много е ужас,лещата става,ама най-добре е всичко да се тегли и да имаш така едно-две неща на око,а не цялото ти ядене да е на око.
Лещата с извара примерно,въпреки че като гледам протеина ти идва май множко..
28.03.14
18:41
казано от Teen Power на 28.03.14, 16:57:
леща може,ама тия общи неща като станат много е ужас,лещата става,ама най-добре е всичко да се тегли и да имаш така едно-две неща на око,а не цялото ти ядене да е на око.
Лещата с извара примерно,въпреки че като гледам протеина ти идва май множко..
Ами нали при всяко ядене трябва да имам Протейн смисъл за НВД говоря. Ами ако идва много става ли да ми кажеш кое да премахна... Знам че всичко е общо просто храната не си я правя аз и затова ако почна да смятам нищо няма да стане... Също при НВД нали протейна трябва да е най-много.
Мнението беше редактирано от Димитър Паунов на 28.03.14 18:42.
29.03.14
00:30
Здравейте ! Първо искам да се обърна към модераторите : Моля не изтривайте/местете темата ми ако може. Мисля, че в този раздел ще получа по-адекватна информация за режима ми ! Можете да изтриете по-старата тема “за покачване мускулна маса”, НО оставете тази :)
Вече почти завършвам периода за трупана на маса и сега искам да изчистя подкожните мазнини. На 16 години съм 182см висок и тежа 85 килограма. КБ-3127 ОКБ- 2627. Подкожни мазнини около 20%.
8:00 - една доза протейн (whey gold standard)
8:30 - 3 яйца(цели) + 60 грама Овес с вода
10:00- 11:40 тренировка
12:00 - една доза протейн (whey gold standard)
12:50 месо+ 60 грама сварен ориз + една порзция салата от зеле
15:40: 120 грама Риба Тон + 8-9 маслини + салата от домати и краставици
18:00 - 60 грама Бадеми
20:00 - Свински пържоли или кюфтета или кебабчета + салата от марули със зехтин
22:30 - 100 гр Извара + 25 грама Ленено Олио.
За ядене 12:50 за съжаление ям в един ресторант и незнам г/у колко грама ми е месото, но принципно е достатъчно !
Също и за ядене 20:00 не мога да дам точна инфомация за грамажа на даденото ядене, тъй като майка ми ги приготвя.
Приемам всякакви критики по-режима, така че бъдете свободни да критикувате.
Знам, че не съм дал грамажите и всичко е на око обаче се опасявам, че ако дам някакви грамажи няма да са точни....
Ако можете на око и вие да прецените дали липсва нещо и изобщо ако има нещо нередно да коментирате :)