01.06.12
16:58
Здравейте.. На 19 съм 183 80 кг. Тренирам на лостове от 1 година така по -сериозно.. но в ръцете не мога да кача и 1см.. смешно е , но кво да направя.. гърдите дърпат малко по малко и гърба и той ,ама ръцете - не .. Не тренирам много тежко заради проблеми с кръвното ,поради които спрях фитнеса ! Преди 2 години бях вземал протеин и кляках и качих доста в краката обаче в последните 2-3 месеца.. крака ми отслабна ужасно много.. мускула замина, според вас от болест ли е няква това слабеене, или от не тренирането на краката.. дънките ми станаха широки ,паника съм яко .. Това беше вметка и друг въпрос да не отварям нова тема, та нещо за качване в ръцете упражнения .. На лостовете правя 5 серии набирания х 8 - 3 надхват ,2 под и 5 серии гърди ( 1 тясно ,3 широко,и долу с тесен хват лицеви! Не се натоварвам ,защото така ми препоръчаха и ходя през ден.. и качвам много бавно ,ама какво да направя .. бях стигнал 86 кг, но краката ми отслабнаха и съм някъде 80сега.. ! Предварително благодаря ,ако някой пише !
Проблемът ти е, че тренировката ти на лостове е моята загрявка. : ) Силови, Хендстенд, повече набирания в серия, повече серии... везни, планч. Няма файда да ходиш на лостовете като се лигавиш само с няколко серии набирания и малко гърди. Разнообрази тренировките си : )
01.06.12
17:25
Не се натоварвам ,защото така ми препоръчаха и ходя през ден.. и качвам много бавно ,ама какво да направя ..
Кажи на този дето ти е препоръчал да ходиш през ден на лостове да вземе един пистолет и да се гръмне.На лостове през ден е загубено време.Достатъчно стрийтъри познавам.Тренираш 2-3-4 дни и 1 почиваш - ако искаш да си изверг,ако ли не прави каквото искаш.
Абе човек.. наистина е така , то даже през 2 ходя и се чудя закво стоя същия.. и ям достатъчно хубава храна ,ама без тренировки в корема отива.. Ще увелича интензивността , то и аз съм паника ,след тренировка апаратите за кръвно за при мене.. пулса си меря постоянно.. хапчета ,притеснения да не получа инфаркт , инсулт.. глупости
01.06.12
21:41
казано от Mariqn на 01.06.12, 18:31:
Абе човек.. наистина е така , то даже през 2 ходя и се чудя закво стоя същия.. и ям достатъчно хубава храна ,ама без тренировки в корема отива.. Ще увелича интензивността , то и аз съм паника ,след тренировка апаратите за кръвно за при мене.. пулса си меря постоянно.. хапчета ,притеснения да не получа инфаркт , инсулт.. глупости
Абе ти на 70-80 години ли си какви са тези глупости,който приказваш,или имаш порок на сърцето,защото само тогава може да се “панираш” иначе не виждам защо та ти си на 19 :х
02.06.12
13:50
Абе с малко импровизация можеш да си поддържаш краката в доста добра форма и без тежести.
02.06.12
13:55
Краката защо не ги тренираш?
02.06.12
20:03
Спринтове, клекове, напади, пистолети ;)
02.06.12
23:45
Трудничко става.В зала е много по- бързо и лесно.
02.06.12
23:47
Спринтове
напади
клек
скок-дъга
скок със завъртане на 180, 360 или колкото можеш градуса
скок напред
скок върху стълби
скок върху тенис маса, парапет или друго такова високо нещо (можеш и върху тръба, ако искаш да си отправиш предизвикателство към равновесието и ядрените мускули)
български клек
клек на един крак
клек на един крак с изпънат напред пасивен крак (пистолет)
пистолет с отскок
пистолет с отскок и смяна на краката
обратни екстензии на равнина или висейки с главата надолу от лост
повдигания на пръсти
патешко ходене
За тези се сещам сега, другите да допълват. Вкарвай в началото на тренировката по-трудните, които още заучаваш или правиш в нисък обем, след което продължи със суперсерии от някои от по-лесните.
06.06.12
14:28
Женски клек - питай Вояджър за подробности