20.01.14
15:42
Здравейте,колеги билдъри,въпросите са няколко ,някой употребявал ли е тази добавка,знаете ли колко мг е йохимбин HCL-a ии,най-важното,след консумацията на този Йохимбин,кои храни трябва да се избягват,освен сиренето,черния дроб,виното,понеже в нета срещнах цял списък,и се оказа че май трябва да я карам на ...вода :
Храните, коита са богати на тирамин и съответно трябва да се избягват:
Да се избягват задължително:
(Всички храни богати на протеини (месо, риба, мляко, яйца) ако са злежали, не съхранявани правилно, или развалени, протеините почват да се разграждат и да формират амини/ тирамини)
1) Алкохол (особено опасни са червеното вино, бирата, вермут и т.н.) 2) Банани или кори от банани 3) Сирене, кашкавал 4) Екстракти от дрожди и продукти от ферментирали соеви зърна 5) Симпатикомиметични средства като ефедрин, псевдоефедрин и фенилпропаноламин (съдържащи се в много от лекарствата за лечение на кашлица и настинка) 6) Черен дроб 7) Продукти с мая (витамининни суплементи с мая) 8) Извара 9) Риба пушена, сушена, маринована (херинга) 10) Женшен 11) Протеинови екстракти 12) Дроб или непрясно месо 13) Наденици, салам 14) Кисело зеле 15) Продукти от скариди 16) Готови супи 17) Екстракти от мая 18) Презрели или развалени плодове 19) Хайвер 20) Сушено месо 21) Мононатриев Глутамат
Храни да се ползват внмателно (организмът може да се справи с малки или пресни количества, но не с повече или престоели такива)
1) Авокадо 2) Кофеин 3) Шоколад 4) Млечни продукти (сметана, кисело, прясно мляко, ако са близко да срока на годност, залежали или заразени) 5) Ядки в големи количества 6) Соев сос 7) Спанак
Подозрителни:
1) Кола 2) Кафе 3) Чипс с оцет 4) Аншуа 5) Цвекло, чукундур 6) Сладка царевица 7) Краставици 8) Варени яйца 9) Смокини в буркан 10) Риба в консерва 11) Подсладена извара 12) Гъби 13) Ананас, пресен 14) Стафиди 15) Поливки за салати 16) Охлюви 17) Доматен сок
Благодаря на отзовалите се
20.01.14
17:09
Aми,нормално е да съм притеснен,като чета че са възможни токсични реакции,за това питам,по-знаещите и опитни,да дадат акъл дето се вика:)
20.01.14
19:16
Пила съм Yohimbine HCL на Prima Force и Pure Nutrition в продължение на 4 месеца преди всяка тренировка, режима ми е клонял към НВД, като източници на протеини са ми били яйца, пилешко и риба. Хапвах и авокадо (много обичам)и всякакви други зеленчуци. Очевидно съм жива и здрава, така че виждам място за притеснение.
А ти сигурен ли си, че в твоя има йохимбин? Аз поне, от тези в България дето ги вкарват, съм виждал само без, въпреки че по онлайн магазините грешно са сложили снимка от данните на този с йохимбина, докато всъщност изпращат без.
20.01.14
20:44
Благодаря за успокоението,пауърпъф :))
rvg,моя shredmatrix е директно от бб.ком закупен,доставен от америка,би трябвало да има всичко на опаковката