Анкета за идеалната зала?

BO

09.11.05
16:02

Предпочитате да тренирате в снобарска зала с надути пуяци или в нормални смпли и подредени зали

BO

09.11.05
17:04

аз се кефя на добрите стари железарски зали с мн щанги дъмбели и т.н., в по-газарските зали ми е спек да не одраскам някой уред...пък и немам кинти за газарска зала.. :D

09.11.05
17:11

Гласувах за второто,макар понякога да се изкушавам и да ида чат пат в някоя снобарска.Ама там си е майтап много силикон и надуване

09.11.05
17:48

и аз гласувах за второто трябва си щанга !Аз там дет хода е 1,5 лв не е кои знае къв лукс ма има 4 лежанки скрипци и мноо дъмбели

09.11.05
18:01

Аз тренирам в зала за по 2 лв / трен , но съм с карта и е по лесно .. но има и друга наскоро открита зала където тренировката е 7 лв как е?
е как да отидеш на такова място...

09.11.05
19:12

Незнам, защо, но чистото желязо ми харесва...навсякъде железарии....много ми добре  :wink:

09.11.05
19:22

Аз гласувах за второто :wink: друго са си железата. :wink:

FI

09.11.05
19:23

Веднъж, в една от тея скъпите зали, решавам да правя обръщания. То в залата бях единственият мъж и само разни женски по колелетата и пътечките. Добре, ама залата с мокет и като пуснах 60 кила на пода, така яко издрънча в залата, че пичките залегнаха на колелетата

09.11.05
19:40

естествено че 2рия тип.

С базови машини и свободни тежести се правят големите мускули. А пък и тук в търново нямаме такава гъзарска зала, така че ходиш там където можеш  :lol:

®N

09.11.05
19:50

Разбира се, че всички тука сме от старата школа. :wink:

09.11.05
20:55

друго си е сурово желязо да разкъсва дланите:):):)

[quote author=“joropower”]друго си е сурово желязо да разкъсва дланите:):):)

И през зимата да ти лепне кожата по лоста  :twisted:

09.11.05
21:16

ест че втория вариант.за мен най-важно е да не се бутат по 5 човека на уред и зимата да е топло в залата :)

09.11.05
21:55

При мен важи втория вариант тъй като само с това съм тренвал винаги и определено става за маса

10.11.05
10:34

В момента тренирам в най качествената зала в която сам бил
мисля че е доста гузарска и е евтина
20 лева за 12 тренировки - карта.
има и много кардио уреди както и много добри скрипци и щанги/думбели
Colloseum мисля че се казва в едно даскало в красна поляна.
дано не я развалят нещо :)
Превод
Mr_Muskul

IR

11.11.05
14:35

Колкото повече heavy-metal в залата, по-добре! Като видя велоергометър или дигитален дисплей на някой уред и ми призлява.

12.11.05
02:23

и аз съм фен на “спартанските” зали  :wink:

CH

13.11.05
12:35

до сега съм ходил в обикновени зали .. и си виках яко готино и т.н
обаче вчера  отидох до една зала - във Варна до хеито—
е верно входа е 5 лв ама си заслужава парите ! 
просто залата с тия новите уреди и т.н е върхът

13.11.05
13:24

Според мен в 1 зала трябва да има необходимите свободни тежести,но също така и 2-те вида лежанка,3-4 кардио уреда,стойки за клек,за кофички.Гладиатор.машина за крака,пейка за паменни преси,горе-долу това са най важните уреди.Мен лично ме кефят добре изглеждащите зали,със съблекални,тоалетни,огледала,като влезнеш да е приятно(климатична инсталация),абе да ти е кеф да вдигаш.

13.11.05
14:38

Идеалната зала е да има достатъчно тежест,лежанка ,щанги,защото най -важното е стимула и желанието за тренировка,а не лукса.

DM

14.11.05
00:16

За мен една зала трябва да има всичко
като се започне от свободни тежести
до плазмени телевизори градина за разхождане гол след сауната
и парна баня
тук поне са всички така, и ми е кеф , защо да се правя на май във разни мази дето миришат, не ми пукат снобовете, а и плащат добре за personal training
Стан

14.11.05
00:23

[quote author=“DJ MADMAN”]За мен една зала трябва да има всичко
като се започне от  градина за разхождане гол след сауната
Стан

Уау!Ако и масажи правят в тая градина идвам догодина :D :P
пп.Редактирал съм го малко.Не се сърди.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1