09.11.05
19:30
Здравейте,
имам един въпрос за аминокиселините. Досега никога не съм ги употребявал и затова не знам как точно да ги зимам и кога. Тъй като не живея в България и поне тези амино които гледах на тях няма много обяснение как да се зимат. Има 2 варианта - по няколко (3-4) таблетки преди всяко хранене или по (3-4-5) таблетки преди и след тренировка. Но нищо не се споменава за не тренировачните дни. Можете ли да ми кажете горе долу по колко да зимам в тренировачен и нетренировачен ден, и по колко таблетки се падат някаде на месец.
Благодаря ви предварително
В тренировъчен ден:
2 т - сутрин преди хранене
3 т - 45 мин преди тренировка
3 т - веднага след тренировка
В нетрировъчен ден:
2 т - сутрин преди закуска
2 т - следобед
Вече можеш да сметнеш колко се получават на месец според тази програма :wink: :wink:
09.11.05
22:37
[quote author=“kaljio”]В тренировъчен ден:
В нетрировъчен ден:
2 т - следобед
Вече можеш да сметнеш колко се получават на месец според тази програма :wink: :wink:
Как така определяш по колко таблетки да взема, след като не ти е казал какви аминокиселини взима -1900 ли ще са 2700 ли ... или впрочие?!
Каква е разликата м/у 1900 i 2700
и тук (в Германия) няма такива неща като 1900 i 2700 :)
09.11.05
23:33
Първо кажи какви са Амино киселините (каква марка) и тогава може да ти се даде отговор :)
[quote author=“UnDisputeD”][quote author=“kaljio”]В тренировъчен ден:
В нетрировъчен ден:
2 т - следобед
Как така определяш по колко таблетки да взема, след като не ти е казал какви аминокиселини взима -1900 ли ще са 2700 ли ... или впрочие?!
Ако ти определиш по-универсален прием на амино без да знаеш кои са евала ти правя.Все пак още не си е намерил...А пък и 3100 може да бъдат
Това са тези които гледах, но не знам дали са известни.
130 Bcaa Aminosäure Tabletten a 1000mg Weider
Olimp Whey Amino 1000
FIG Amino Anabol 6000 600 x 1500mg PowerMan Power Man
Amino 8000 mit Glutamin BCAA, 700 Tab.
PRO AMINO 9000,700Tbs.a 1500mg-PNC
Amino 18000 / von PNCE / 900 Tabs=1080g
Hansa X Sport 600 Amino Tabletten (Anabol)
Peak Ultra Performance WHEY Amino 2000 325 Tab
Аз мога да добавя, че схемата на kaljio е приемлива, но само за първо време и при условие, че се вземат и протеини и други дибавки. Ако се разполага с повечко парици, преди и след тренировка може да се взема по 10-на гр амино (говоря за активно в-во, което може и да се изчисли като се сумират мг от етикета за посочената бройка хапове). Оставам с впечатлението, че някои си мислят, че амино 2700 на UNIVERSAL са по-големи от 1900 на GENESIS, без да обръщат внимание, че тези 2700 мг са за няколко хапа - просто като разделите сумата на всички амино к-ни от етикета на бройката, ще видите, че в 1 хап има доста по-малко от 2700 мг амино.
Ами да питам има ли смисал да зимам амино + креатин само, не ми се пият протеини, а също аминото нямам намерение да ги зимам дълго време, няколко месеца и специялно, когато не мога много да тренирам за да не ми спада формата.
та какво ще кажете в този случай ?
Виж сега, само от амино к-ни никога няма да качиш маса - просто от мг не могат да станат кг. Те могат само да ти помогнат да спреш бързо катаболните процеси сутрин, след тренировка или тежка физ. работа, или просто, ако не си ял достатъчно скоро и изпитваш остър глад. Както за качване, така и за пддържане, храната си остава най-важна. Въобще да не те притеснява, че не ти се иска да пиеш протеини на прах - имаш ли 2-2,5 гр/кг протеин от храната, всичко е ОК. Не ти трябват никакви суплементи, освен витамините и едно правилно хранене, а ако можеш и да правиш някакви упражнения за цялото тяло поне веднъж седмично, няма да падаш, стига да си качвал преди това без химия.
а да кажем че взема 1-2-3 месеца амино, ще има ли някакъв ефект и ако има дори и малък какъв ще е той ?
иначе за яденето е ясно, всеки ден ям по един път поне пилешки пържоли и други полезни храни.
целта ми е да кача още малко мускулна маса и да се изчистя хубаво.
10.11.05
14:17
аз лично пих аминокиселини на JK монстер амино 2700 и усетих лек прираст на силата за маса не мога да ти кажа нищо сега пия амино 2700 на Универсал и от тях вообще нищо не усещам