12.01.14
14:30
Здравейте, интересува ме кои марки предлагани в България предлагат креатин(моно) със суровина CreaPure.
Тези които аз знам са: now , ON , universal,
Но чувам от познати ,че има и други фирми които предлагат креатин със същата суровина и са на много по-поносима цена.
Ако имате впечатления от креатини на други фирми дори и да не са Creapure споделете ги.
12.01.14
14:35
Аз от ON съм най-недоволен незнайно защо.
12.01.14
14:42
Личните ми фаворити при креатин монохидрат - Now Foods и SAN (микронизиран).
12.01.14
20:24
Креатинът на марка “Мех” също е “creapure” и според мен си заслужава парите.
Креатина на NOW не е креапюр. Съвсем нормален монохидрат си е...в което разбира се няма нищо лошо. Пробвал съм различни монохидрати (микронизирани и не микронизирани) или патентовани такива, като creapure - не съм намерил съществена разлика и не мога да оплюя нито един от тях. От година грубо пия този на Amix и нямам намерение да го сменям. Много фина пудра е, лесно се разтваря и едни 5-7 грама дневно ме устройват за дълъг период от време.
Ако някой приятел ме попита какво да си вземе, просто му казвам да не е Българско, Унгарско и Румънско. Имай в предвид, че във форума има и много теми във връзка със стомашен дискомфорт в следствие прием креатина на сайтек (което най-вероятно се дължи на злоупотреба спрямо доза на прием), така че може да избягваш и него.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 12.01.14 21:35.
13.01.14
11:57
казано от Vinstrola на 12.01.14, 14:35:
Аз от ON съм най-недоволен незнайно защо.
Ако си попаднал на европейската версия (която е по-често срещаната в БГ) е нормално да си недоволен, тъй като не е creapure, а най-обикновен монохидрат.
13.01.14
12:39
Ще поръчам на МЕХ и ще напиша впечатлението ми относно продукта.
Колебаех се между МЕХ и AMIX ,но на МЕХ има бленда която замества приема на бързи въглехидрати.
13.01.14
12:41
казано от the_powerpuff_girl на 13.01.14, 11:57:
Ако си попаднал на европейската версия (която е по-често срещаната в БГ) е нормално да си недоволен, тъй като не е creapure, а най-обикновен монохидрат.
Да, току що погледнах кутията никъде не пише ,че суровината е CreaPure,явно е Made in EU.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.01.14 12:45.
14.01.14
08:01
Защо не си купи на Universal ?
14.01.14
13:53
казано от Росен Нинов на 14.01.14, 08:01:
Защо не си купи на Universal ?
Здравей, последния креатин ми беше на Universal исках да пробвам нещо ново.
14.01.14
14:14
Днес изпих първата доза от креатина на МЕХ останах много доволен ! Изключително микронизиран, в пъти по-ситен е от креатина на Universal. Дразнене в стомаха няма каквото съм чувствал при прием на креатини от други фирми.
14.01.14
20:40
Дано останеш доволен от крайния резултат.Той е важен.Аз лично от креатин на пудра,микронизиран,много ефект не съм виждал.Колкото и парадоксално да звучи най голям ефект съм имал от евтини креатини,трудно разтворими,на едри кристали.Имал съм случай да кача 20 кила на лежанката за два месеца от 300 грама креатин на Биотек (в комбинация с евтни аминоси и магнезии),имал съм и случаи,да не усетя нищо от изключително фин и изцяло разтварящ се скъп креатин.Зависи според мен най вече колко е чист организма,да не е преситен от към добавки.Колкото по дълго време сте били на чисто,толкова по голям ще е ефекта от добавките.
На мен лично,след като ги вземам 5-6 месеца,спират да ми действат,ако ще и най скъпите да са.Тогаеа спирам,почивам минимум три месеца,леки тренировки и само храна.
14.01.14
20:55
казано от Росен Нинов на 14.01.14, 20:40:
Колкото и парадоксално да звучи най голям ефект съм имал от евтини креатини,трудно разтворими,на едри кристали.Имал съм случай да кача 20 кила на лежанката за два месеца от 300 грама креатин на Биотек (в комбинация с евтни аминоси и магнезии),имал съм и случаи,да не усетя нищо от изключително фин и изцяло разтварящ се скъп креатин.
Честно казано... тук съм изключително съгласен с теб. Съвсем сериозно.
17.01.14
09:43
Марките, които ползват Creapure суровина са - ON (US версия), Nutrex, Athletic Xtreme, Mex, Olimp, Reflex. Като разликите в цените са огромни, а ефекта е същият.
23.01.14
11:16
Супер креатин ,препоръчвам го! МЕХ
23.01.14
19:53
На МЕХ съм пила БЦАА-то и също останах приятно изненадана, не е по-темата ама да си кажа.
24.01.14
11:09
казано от the_powerpuff_girl на 23.01.14, 19:53:
На МЕХ съм пила БЦАА-то и също останах приятно изненадана, не е по-темата ама да си кажа.
Здравей, от доста хора чувам ,че си струват и утре ще ги поръчам да ги тестна и аз. Виждам ,че имат в 16,6гр. доза 4 гр. въглехидрати,това дали не е много не знам. Честно казано откъм БЦАА не съм много в час.