Хранителен режим

23.01.14
22:01

Здравейте на 14г съм 55кг. 1,70см.След наколко дни ше ходя на фитнес ако може да ми кажете някакъв режим защото последният път като ходих на фитнес не спазвах режим и почти нищо не стане.ЩЕ съм ви много благодарен :)

На 14 години си.. не ти трябва режим. Просто гледай да се храниш, избягвайки тестени продукти, прекомерна употреба на сладко - кексчета, бонбончета, вафлички, бисквитки, газирано. Яж месо,яйца,риба, зеленчуци,плодове, сурови ядки, полезни мазнини - зехтин,авокадо,маслини, тахан, сурови ядки. Въглехидратите да са картофи,кафяв ориз, пълнозърнест хляб (а не бял), овесени ядки. That’s all:) Гледай да си закусваш, обядваш и вечеряш, ако огладнееш, хапни нещо междинно. Пий вода и се ДВИЖИ - друго не ти трябва :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 23.01.14 22:31.

24.01.14
01:30

казано от Adriana Dacheva на 23.01.14, 22:30:

На 14 години си.. не ти трябва режим. Просто гледай да се храниш, избягвайки тестени продукти, прекомерна употреба на сладко - кексчета, бонбончета, вафлички, бисквитки, газирано. Яж месо,яйца,риба, зеленчуци,плодове, сурови ядки, полезни мазнини - зехтин,авокадо,маслини, тахан, сурови ядки. Въглехидратите да са картофи,кафяв ориз, пълнозърнест хляб (а не бял), овесени ядки. That’s all:) Гледай да си закусваш, обядваш и вечеряш, ако огладнееш, хапни нещо междинно. Пий вода и се ДВИЖИ - друго не ти трябва :)

Ще ми обясниш ли какъв е проблема да спазва режим на 14?

KA

24.01.14
09:06

казано от Alex Ivanov на 24.01.14, 01:30:

Ако искаш и фитнес програма да ти направим ? Прочети разделите и статиите в сайта и после питай.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.01.14 12:22.

Да, ще ти обесня. В момента е в такава възраст, че расте и организмът му тепърва се развива. Не смятам, че е правилно от сега да започва да спазва някакви стриктни режими и да се психясва - тепърва това време ще дойде. А това, което съм написала, са базистни неща за едно здравословно хранене, ако ги спазва, то режим не му е нужен за този момент.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.01.14 12:22.

24.01.14
12:12

казано от Adriana Dacheva на 23.01.14, 22:30:

месо,яйца,риба, зеленчуци,плодове, сурови ядки, полезни мазнини - зехтин,авокадо,маслини, тахан, сурови ядки. Въглехидратите да са картофи,кафяв ориз, пълнозърнест хляб (а не бял), овесени ядки. That’s all:) Гледай да си закусваш, обядваш и вечеряш, ако огладнееш, хапни нещо междинно. Пий вода и се ДВИЖИ - друго не ти трябва :)

Ако се вгледаш по внимателно,ще видиш че тя вече е написала хранителен режим.

24.01.14
12:13

казано от Adriana Dacheva на 24.01.14, 11:58:

Да, ще ти обесня. В момента е в такава възраст, че расте и организмът му тепърва се развива. Не смятам, че е правилно от сега да започва да спазва някакви стриктни режими и да се психясва - тепърва това време ще дойде. А това, което съм написала, са базистни неща за едно здравословно хранене, ако ги спазва, то режим не му е нужен за този момент.

Значи като расте и се развива не може да спазва хранителен режим....интересно. Това дали ще “се психясва” зависи само от него. Аз не съм казал, че му е нужен режим, той сам поиска такъв и не виждам никакъв проблем да спазва такъв.
По темата: прочети раздел “Хранене”, там пише всичко което искаш.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.01.14 12:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1