Дневника на Радо

Темата е заключена.

21.01.14
14:16

Здравейте -

Казвам се Радослав и започвам да водя първия си хранително-тренировъчен дневник.

Имам известен опит в тренировките и бегли познания за храните/”здравословните” хранителни добавки и почти никакви за “спортните такива.

Тежа 80-81 кг и съм 183-5 см висок. Не мога да преценя точния си % мазнини, но бих казал, че съм м/у 20 и 25%.
Похапвам си сладко почти всеки ден. Гледам да поемам животински протеин с всяко ядене - месо или яйца. Не се страхувам да приемам повечко мазнини.
Приемам около 5mg масло от дроб на треска на ден (течно, с аромат на лимон...едва ли има много такива продукти) и около 5000UI витамин D-3 през 2-3 дена.

Целите ми са: #1 да зачестя тренировките и да ги направя по-редовни - 2 поредни дена с тренировки в зала на 1 ден почивка (в който ще правя нещо в къщи); #2 да се храня по-дисциплинирано - по-малко захар и нишесте под всякакви форми, по-редовни хранения (не по-чести); #3 да кача малко тегло през по-студения сезон (от чисто естетични подбуди :)); #4 и най-важното - да се чувствам по-добре и да подобря качеството си на живот (повече енергия, по-добро настроение и тн.)

Работя във фирма която обслужва американска компания в локално време и работя от 1600 до 0100 наше време. Поради работното си време тренирам сутрин или по обяд.

Ами това е... да видим как ще се получи :)

Поздрави,
Радо

Темата беше редактирана от Radoslav Georgiev на 24.01.14 14:12.

22.01.14
02:48

01-21-2014

Здравейте -

Да запиша направеното във Вторник.

Тренировка: домашна тренировка - няколко серии задържане в поза челна стойка за по 10-15 секунди.

Храна: 2 варени яйца с бучка сирене за закуска; 1 “небрежен” голям шоколад; за обяд/вечеря - 100-150 гр варен кафяв орис със спанак, 2 яйса, малко картофи, малко салата Лютеница със сирене и ~ 150 грама пилешко филе.

План за Сряда (01-22-2014): След посещение при зъболекар (ах, как мразя! за това и ядох толкова малко днес) предвиждам тренировка във фитнес център, но ще видим.

Поздрави,
Радо

24.01.14
14:06

01-22-2014

Записвам стореното в Сряда.

Тренировка: домашна тренировка - опити за лицева опора на 1 ръка, последвани от няколко серии стандартни лицеви с лакти прибрани към тялото (както пише в дебелите книги/популярните youtube канали); клекове със собствено тегло; няколко пистолета на крак; няколко минути планк и по 30 сек. на страна страничен планк;

Храна: Подобрение след посещението при зъболекаря :) - няколко варени яйца, 3 оризови вафли,~30 гр пушен бут, малко сирене и лютеница (закуска); 2 свински паржоли, зелена салата, 3 варени яйца, около 150 грама печени картофи, 1 шоколад, малко сусамов тахан (обяд/вечеря);

Поздрави,
Радо

25.01.14
18:33

01-23-2014

Почти никакви промени в храненето - яйца, месо и оризови вафли за закуска; пържоли със салата и картофи за обед и  вечеря.

Тренировка:

Тяга - 3*5 с 80кг (работни серии)
Раменна преса - 3*5 с 45кг (работни серии)
Преден клек - 3*10 с 30кг (техника)
Face pulls - 3*12 (работни серии)
Дърпане на скрипец за трицепс с една ръка, длан към мен (за естетика) - 3*10 на ръка (работни серии)

Добавки ~ 5ml рибено масло; 5000 IU D3

Поздрави,
Радо

25.01.14
18:39

01-24-2014

Очаквания (оправдани) за кофти работен петък.

Стандартно хранене - яйца с кашкавал, месо, лютеница и оризови вафли за закуска; месо, салата и картофи за обяд/вечеря; няколко банана добавени м/у храненията;

Трениране - домашна обстановка, тръстери с дъмбели по 8 кг 4*10;

Поздрави,
Радо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1