[quote author=“DarkWolf”][quote author=“bluefan_”]
Съшо както и Бионабола, така и те се пият на два приема около 30 мин. преди хранене. Защото активното им в-во има живот на полуразпад 8 часа, което означава, че за да се поддържа концентрацията му в кръвта е необходимо да се приема на два пъти. Най-често сутрин и вечер.
Да,тва че се съдържа 7-8 часа в кръвта е важно щото аз примерно като првех пирамида с метан точно така взимах-сутрин и вечер ама първата седмица като зареждах по 10 мг на ден (2 хапа) ги взимах наведнъж сутринта,а то по-добре било 1 и после пак 1
Е тва ма уби, всеки знае че зоба не се взима наведнаж целия, да де ти маи не си знаел!
абе аз говоря само за първите 5 дена не четеш ли
Аз пък ти казвам да пишеш на латиница
за да не трия постове!
head_hunter
10.11.05
19:44
Това е един нов продукт за българския пазар. Активната му съставка е матандиенон. Произвежда се от тайландски фармацевтичен консорциум. Много атлети определят, че ефекта от него е по-добър от препаратите със същата активна съставка - дианабол, анабол таблет , бионабол и др. Дали е така могат да кажат само хора употребявали тези продукти и ние не се ангажираме с лично мнение. Има една забавна особеност при този препарат - таблетките са сини и са с формата на ........ сърце
Пиша на латиница щото съм в чужбина и не винаги кредора ми бачка.
Друго нещо неясно ?
17.11.05
13:21
[quote author=“bluefan_”]Пиша на латиница щото съм в чужбина и не винаги кредора ми бачка.
Друго нещо неясно ?
това че си в чужбина не е повод да пишеш на латиница!
Аз съм гледал Китайка която не е в Китай а в Чужбина да си пише на китайски ганджи без да и мигне окото!
22.11.05
12:19
До тук с писанията на латиница - превел съм всички мнения следващите мнения на латиница ще са в кофата!
а какви са последствията (като изключим черния дроб) :lol:
Цитат
АКНЕ
Един от най-големите проблеми на консуматорите на стероиди е понякога опустошителното акне, възникващо поради повечето анаболи. Разбира се, има и спортисти-като мен- които никога нямат праоблеми с кожата си, но за съжаление това не е правило. Стероиди като ANADROL, HALOTESTIN, TESTOSTERON и подобни са главните противници на здравата кожа. Средства като PRIMOBOLAN, STROMBA, ANAVAR рядко предизвикват кожни проблеми. Акнето не бива да се пренебрегва. То е симптом, че нещо не е наред. Все пак кожата е най-големия орган на тялото и служи не само, за да придържа вътрешностите и костите ви.
Андрогените се свързват с рецепторите на мастните жлези в кожата. Те издават заповед да се произвеждат повече мазнини. Каналите на жлезите в кожата стават по-големи. През тях проникват повече бактерии. Възникват възпаления, порите се запушват, появяват се пъпки и в екстремни случаи големи гнойни кисти, които дори трябва да се третират хирургично. Меко казано, неприятно.
Лекото акне може да се лекува с крем RETIN-A 0,1% разтвор за тялото и 0,05% за лицето. В най-тежките случаи се препоръчва ежедневно да се приемат 10 или 20мг от медикамента ACCUTANE/ ROACCUTAN. С него и най-лошото акне изчезва и в повечето случаи не се появява никога вече. За убиване на проникналите в кожата бактерии се препоръчва лек антибиотик. Тежкото акне в културистичната общност веднага се свързва с употребата на много анаболи. Затова е добре да имате колкото е възможно по-малко кожни замърсявания.НАМАЛЕНО ЛИБИДО
Едно много лошо и тежко противопоказание. Тъй като повечето стероиди намаляват функциите на половите жлези, често и сексуалният нагон тръгва по пътя на преходното. Често това възниква поради некомпетентна употреба на медикаментите, грешки при спирането им и подобни. Малка сексуална грешка сигурно може да се прости, но когато се превърне в трайно състояние, ще има отрицателни последствия върху партньорството ви. При това решението е така близко, най-често в хладилника на засегнатите. Решението се казва HCG, поне в повечето случаи. HCG трябва да се съхранява в хладилника и така може да се намери в хладилниците на много спортисти. HCG от хладилника! За съжаление още никой не е успял да констатира от каква дозировка нагоре на стероидите в спалнята вече само се спи. Това със сигурност би било интересно да се узнаеНАМАЛЯВАНЕ НА ТЕСТИСИТЕ
Много стероиди предизвикват свиване на тестисите. Този ефект може да се избегне или намали чрез употребата на HCG, заедно със стероидите.ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ
Повечето, обхванати от статистиката, заболявания на черния дроб са констатирани при и без това вече болни спортисти. Редки са докладите за увреждания на черния дроб при атлети, ползващи анаболни стероиди. Тези думи не бива да се схващат като свободен пропуск за спортистите. В момента качеството на продуктите на черната борса все повече се влошава. Поради усилията на властите да ограничават търговията с анаболи, до консуматора достигат все по-нечисти стероиди. В наше време неизбежни са педантично точните кръвни проби
————————————————————————————————————————УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПРОСТАТАТА
Това противопоказание се среща при мъжете. Уголемяването на простатата се предизвиква от употребата на силни андрогени. FINAJET,PARABOLAN,PROVIPON,HALOTESTIN са главните причинители на това противопоказание. Също така и някои DDR-стероиди. Предизвикаха уголемяване на простатата. Обаче тези стероиди бяха най-често смеси на вече налични стероиди. В рамките на едно изследване вашият лекар може да констатира дали простатата ви е увеличена. Ако лекарят ви засвидетелства увеличаване, трябва да смените стероидите. Увеличената простата може да доведе до усложнения при уриниране или с бъбреците.