09.11.05
22:53
искам да попитам има ли момичета ,които са работили в тренировката си всяка от сериите до отказ, и съответно какви са им впечатленията?
аз съм го пробвала с цел да шокирам мускулатурата си и да избегна адаптирането и към постоянната ми програма(като този метод го приложих 6 тренировки подред)
[quote author=“buhtata”]искам да попитам има ли момичета ,които са работили в тренировката си всяка от сериите до отказ, и съответно какви са им впечатленията?
аз съм го пробвала с цел да шокирам мускулатурата си и да избегна адаптирането и към постоянната ми програма(като този метод го приложих 6 тренировки подред)
Ми аз не съм момиче!Ма според мене освен ако не правиш някакви упражнения дето не можеш сама и трая някои да те пази, другото трая да го правиш до отказ или поне така че ти самата да се чувстваш натоварена до предела на възпожностите си!
Аз съм пробвала подобна система ,но честно казано не е било от най-гениалните ми решения :)Освен лудо претрениране друго не постигнах.По-удачният вариант при мен се оказа да правя до отказ само една от тежките серии.
такааа... с тигра съм напълно съгласна - бях чувала за този похват да се прилага при застой, за да се шокират мускулите. Ефекта обаче беше че следващата седмица не можах да тренирам на 100 % защото бях тотално скована и уморена! Обаче ефекта за стреса го имаше...
Относно Даркуолф : според теб какво значи серия до отказ, сащо така как да правя серии до отказ без някой да ме пази? Още повече в постоянните тренировки да правиш всяка серия до отказ ще е убииствено неправилно дори било то и за изолиращи упражнения. (все пак тая стратегия я споменах с цел неадаптиране и шокиране на мускула - абсурдно е да се тренира постоянно по нея ).