всяка серия до отказ?

09.11.05
22:53

искам да попитам има ли момичета ,които са работили в тренировката си  всяка от сериите до отказ, и съответно какви са им впечатленията?
аз съм го пробвала с цел да шокирам мускулатурата си и да избегна адаптирането и към постоянната ми програма(като този метод го приложих 6 тренировки подред)

09.11.05
23:50

[quote author=“buhtata”]искам да попитам има ли момичета ,които са работили в тренировката си  всяка от сериите до отказ, и съответно какви са им впечатленията?
аз съм го пробвала с цел да шокирам мускулатурата си и да избегна адаптирането и към постоянната ми програма(като този метод го приложих 6 тренировки подред)

Ми аз не съм момиче!Ма според мене освен ако не правиш някакви упражнения дето не можеш сама и трая някои да те пази, другото трая да го правиш до отказ или поне така че ти самата да се чувстваш натоварена до предела на възпожностите си!

10.11.05
09:35

Аз съм пробвала подобна система ,но честно казано не е било от най-гениалните ми решения :)Освен лудо претрениране друго не постигнах.По-удачният вариант при мен  се оказа да правя до отказ само една от тежките серии.

10.11.05
21:43

такааа... с тигра съм напълно съгласна - бях чувала за този похват да се прилага при застой, за да се шокират мускулите. Ефекта обаче беше че следващата седмица не можах да тренирам на 100 % защото бях тотално скована и уморена! Обаче ефекта за стреса го имаше...
  Относно Даркуолф : според теб какво значи серия до отказ, сащо така как да правя серии до отказ без някой да ме пази? Още повече в постоянните тренировки да правиш всяка серия до отказ ще е убииствено неправилно дори било то и за изолиращи упражнения. (все пак тая стратегия я споменах с цел неадаптиране и шокиране на мускула -  абсурдно е да се тренира постоянно по нея ).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1