търся

MI

10.11.05
10:09

здр на всички,от 11 месеца тренирам,а от около 4 години се инт мн сериозно от бобибилдинг,ка4их за тези 11 м около12-13 кг разбирасе не изцяло 4исти,та на въпроса,мн искам да си намеря трениор,някои които да ме донау4и,защтото мн искам да се занимавам с бодибилдинг,,надявам се силно някой трениор ако 4ете това та ми отговори.предварително много благодаря

10.11.05
10:16

един съвет , приятелю. търси не само тренъор, но и човек , който да ти желае доброто, защото мнозина ще искат да се възползват от подобна възможност за печалба, но малцина ще помислят за теб самия.

Важно е да кажеш от кой град си.Все пак не е много удачно треньора ти да е на стотици километри от теб :lol:

10.11.05
10:24

[quote author=“joropower”]един съвет , приятелю. търси не само тренъор, но и човек , който да ти желае доброто, защото мнозина ще искат да се възползват от подобна възможност за печалба, но малцина ще помислят за теб самия.

Точно така !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1