26.01.14
14:32
Здравейте машини, занимавам се с фитнес от около 2години с прекъсвания поради контузия в рамото, а лятото се отдавам само на бягане, понеже в курортите 1 фитнес карта е около 80-90лв ;d
На 22год съм, висок съм 1.86, тежа 108кг... / не искам да отслабвам много а просто да преместя “пояса” в горната, част на тялото :D, под 102-105 не искам да падам /
Имам паласки, целта ми е да махна мазнините само в областа на корема...
От 1 седмица съм на фат бърнар и БЦАА, храня се добре яйца, месо, зеленчуци, кисело мляко, ядки, извара.. общо взето е това..
НО!!! Имам проблем с избора на храна, когато съм на работа... работя барман и няма как да нагъвам извара по време на работа или да си нося, яйца или нещо такова, да вмириша кафето /че и не се пуши и седи постоянно затворено ;d /
Имате ли идея, какво мога да си взема, да хапвам по време на втора смяна... / на 1 смяна, ям Кисело мляко, ябълка и фъстъци /
а на втора просто не знам... трябва да е нещо пакитирано от магазина !?!?!? 8 часа не мога да изкарам на 1 кисело мляко ;d а от вкъщи не мога да си нося, че на колегата му направиха нелогична забележка, защо си носил салата... :D
Иначе що годе режима ми изглежда така :
7;15 фат бърнар..
9;00 кисело мляко
11;30-12;00 ябълка
до 16;00 съм изял и 50гр фъстъци + пилешка пържола / която ми излиза доста дебело, 150гр - 3.00лв.. трябва да е заменя /
17;00 тренирам, веднага след тренировка, бягам в морската
след тренировка малко извара с настъргано 1 яйце и малко маслини
и за вечеря една цяла маруля, на салата
От 1 седмица, г/д това ям.. сладко не съм кусал, за хлебни изделия и газирани, не си и помислям... / не ме и блазнят де.. но сладкото... не знам до кога ще издържа без него :D /
Приемам всякъкви забележки/съвети :)
Темата беше редактирана от Stanislaw Kirow на 21.03.14 09:59.
26.01.14
18:07
Не става с махането на мазнини само в корема. Няма такъв филм. Не можеш да си харесаш една част от тялото и да кажеш ето тука ще отслабна.
28.01.14
09:06
Напиши в търсачката циклично хранене и действай ;)
28.01.14
09:40
казано от Stanislaw Kirow на 26.01.14, 14:32:
Иначе що годе режима ми изглежда така :
7;15 фат бърнар..
9;00 кисело мляко
11;30-12;00 ябълка
до 16;00 съм изял и 50гр фъстъци + пилешка пържола / която ми излиза доста дебело, 150гр - 3.00лв.. трябва да е заменя /17;00 тренирам, веднага след тренировка, бягам в морската
след тренировка малко извара с настъргано 1 яйце и малко маслини
и за вечеря една цяла маруля, на салатаОт 1 седмица, г/д това ям.. сладко не съм кусал, за хлебни изделия и газирани, не си и помислям... / не ме и блазнят де.. но сладкото... не знам до кога ще издържа без него :D /
Приемам всякъкви забележки/съвети :)
С такова ядене нищо няма да изчистиш. 100кг човек си и се храниш като момиченце.
след тренировка е по-добре май. наскоро гледах в ютюб някакъв клип в който казаха “най-късно до 1 час след тренировка трябва да се приеме протеин”
иначе не е добра идея сурови яйца да се ядат. аз ядките ги кисна във яйца 30мин и след това ги слагам в тефл.тиган - стават като обикновени бъркани яйца на вкус, само че с по-голям обем и няма нужда от допълнителен хляб
20.03.14
17:29
Цялата тази смес от яйцата овеса и семето, го слагам в микровълновата за 3мин и става като питка, не ги ям сурови.. :) не съм толкова извратен :D
20.03.14
17:33
Съвсем спокойно можеш да тренираш на гладно.
20.03.14
19:34
Там е проблема, че не ми е толкова спокойно хаха смисъл по-добра тренировка правя когато съм ял 1ч преди това :)
Мисълта ми беше дали това ядене , може да ми попречи за изграждането на мускул или свалянето или аз не знам вече :D
20.03.14
19:43
Проблем нямаш.
Имаш неориентирани мисли по тези въпроси в главата си. :)
20.03.14
15:39
Здравейте, от около 1 месец закуската ми е 3 белтъка /сурови/ с овесени ядки, овесени трици и ленено семе, разбърквам ги и ги слагам в микровълновата за 3мин и съм аз човека. ( и в по-редко случеи същите съставки в кисело мляко обаче )
Обикновенно тренирам към 9ч... въпроса ми е, с ставането (8ч) ли да закусвам или след тренировката... за сега винаги ям преди тренировка и съм чук... казаха ми /колеблив източник :D / че трябвало тези неща да ги ям след тренировката...
Вашите мнения ?
22год/ 104кг/ 186см...